To je to što me zanima!

Rakitić: U Schalkeu su mi išli derbiji, pa neka krenu i u Sevilli

Jasno je da želimo pobijediti, a bodovi su nam itekako potrebni jer se nalazimo u kompliciranoj situaciji. O Betisu nema potrebe pričati, rekao je Sevillin Ivan Rakitić
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić poručio je da je spreman i da jedva čeka nedjeljni gradski derbi u kojem će njegova Sevilla, u sklopu 12. kola Primere, na Sanchez Pizjuanu dočekati Betis.

- U Njemačkoj su mi derbiji dobro išli. Kao igrač Schalkea sam od Borussije Dortmund samo jednom izgubio. Želim da se u tom ritmu nastavi i u Sevilli - rekao je Rakitić tijekom druženja sa španjolskim novinarima u četvrtak.

- O derbijima ne treba puno pričati jer svi znaju sve. Tjedan prije derbija je uvijek poseban, pripremamo se s maksimalnim intenzitetom. Jasno je da želimo pobijediti, a bodovi su nam itekako potrebni jer se nalazimo u kompliciranoj situaciji. O Betisu nema potrebe pričati, važno je da mi odigramo kako znamo.

Sevilla je dobro startala u prvenstvo, ali je u šest posljednjih kola izgubila čak četiri puta i pala na deseto mjesto.

- Moramo promijeniti vlastiti mentalitet i početi igrati od prve minute, a ne tek kad se nađemo u zaostatku. Želim poručiti navijačima da ih trebamo i u dobrim i u lošim razdobljima u kakvom smo sada - zaključio je 24-godišnji veznjak. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • WOMANIZER 15.11.2012.

    kaj drugo nego sretno!

  • AngelosJantaropulos 15.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • BarcaKid10 15.11.2012.

    trebali bi pobjedit..i nadam se da hocete..sretnoo..i da zabijes pogodak:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare