To je to što me zanima!

Rakitić: Uefa, hvala na posjetu, pozdrav od mene i Mascherana

Nenajavljeno, kao i uvijek, u kamp Barcelone došla je Uefina dopinška komisija. Uzorke su morali dati Ivan Rakitić i Javier Mascherano, a kako to izgleda Raketa je otkrio na Instagramu
Vidi originalni članak

Nema sportaša koji voli kad bude među onima koji moraju na dopinšku kontrolu, ali nakon svake utakmice netko mora i to... I ne samo nakon svake utakmice, ljudi zaduženi za borbu protiv dopinga imaju i druge termine koje odvajaju za sportaše. Kao, primjerice, u jedno obično jutro, jednog običnog petka u ožujku.

Dopinška kontrola baš je u tom terminu posjetila Barcelonin kamp i prozvala dvojicu igrača da pristupe testu - Ivana Rakitića i Javiera Mascherana. Oni su taj zadatak prihvatili sa smiješkom, toliko opušteno da je hrvatski majstor čak i pronašao malo vremena da "opali" selfie sa testiranja. Argentinac i Hrvat, zavaljeni svaki u svoju stolicu, tako su kratili vrijeme čekajući da "projekt" krene, da se ispune temeljni uvjeti za testiranje. Uz čašu, dvije tekućine, naravno.

Raketa je ispod fotografije objavljene na njegovu profilu na Instagramu napisao kratko: "Hvala UEFA". I među opisima fotografije istaknuo da mu ovakva nepredviđena obaveza nije pokvarila jutro. Ili, kako bi rekla ekipa iz TBF-a, ništa mu neće ovaj dan pokvarit'...

Idi na 24sata

Komentari 23

  • sena2 04.03.2017.

    Stavili su clanak da skupe malo komentarcica sa primjesom plusica i minusica..To je jako bitno za ovaj portalcic!

  • Matek podravec u Irskoj 03.03.2017.

    Ovi valjda iz UEFA-e se "boje" da nebi Barca nekim čudom dobila, razbila PSG-e sa 5 komada, pa su ih posjetili? haha

  • Iskrivljena antena 03.03.2017.

    Nije na dopingu jer ga ne smije legalno nabaviti i nema poznanstvo no ima prijatelja u HR Mirka Filipovića koji zna sve ilegalne izvore po Europi mogao se malo raspitati pita Jurkotića broj moba i uzme Rakete par pakovaja i odmah utrpa 10 golova i ugovor na deset godina sa Barcom mu ne gine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare