To je to što me zanima!

Rakitiću stiže novi trener?! Valverde odlazi, stiže Allegri

Nakon povijesnog raspada protiv Liverpoola u polufinalu Lige prvaka, Barcelona je ostala i bez Kupa, a uz trenera Valverdea otkaz bi mogao dobiti i sportski direkor Pep Segura
Vidi originalni članak

Massimiliano Allegri nakon rastanka s Juventusom planirao je čak i pauzirati od treniranja na godinu dana sve dok se ne otvori pozicija u nekom velikom klubu. Ipak, Allegri bi mogao sjesti na klupu velikog kluba. Točnije, jednog od najvećih - Barcelone!

Talijanski trener čeka poziv od Barcelone te očekuje kako će trener Ernesto Valverde ubrzo dobiti otkaz u katalonskom klubu, otkrio je za Goal jedan od izvora bliskih Allegriju.

Iz uprave klube zasad nema informacija, a i upitno je nalazi li im se Talijan pri vrhu liste želja, no Valverdeova budućnost sve je crnija iz dana u dan, a Allegri očito računa da je upravo on taj kojeg bi Katalonci htjeli. 

Nakon povijesnog raspada protiv Liverpoola u polufinalu Lige prvaka, Barcelona je ostala i bez Kupa, kojeg im je uzela Valencia, pa je jasno zašto Valverdea uprava više i ne želi na klupi. Uz njega, gotovo je izvjesno da će nogu dobiti i sportski direktor Pep Segura.

Allegri je u Juventus stigao 2014. godine te je s njima osvojio pet puta Serie A, četiri puta talijanski kup i dva puta talijanski Superkup. Bio je dva puta u finalu Lige prvaka, no nisu uspjeli podignuti klempavi trofej. Barcelona je bila prejaka 2015. godine, a Real Madrid razbio ih je sa 4-1 2017. godine. Klub mu je ove sezone doveo Cristiana Ronalda i osvajanje Lige prvaka bilo je pod 'must', ali tu su Juventus i Allegri podbacili i Talijan je postao bivši nakon pet godina.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Kranksvester 28.05.2019.

    4 imena se nalaze na popisu Barce, a među njima se nigdje ne nalazi Allegri.. najbolje kotira Ronald Koeman,, a iza njega Roberto Martínez.. i ostatak družine su Erik ten Hag i Laurent Blanc.. nigdje ni govora o Allegiu nije bilo

  • Barca Forza 28.05.2019.

    Trener motivator treba. Jurgen Klopp i barca može u penziju sa trofejima...

  • Pivski trbuh_1988 27.05.2019.

    Kud bas on. Vidi se sta je od Juventusa napravio. Sva sreća pa je liga loša tj konkurencija. Inače nebi vidio Europe Juventus.

Komentiraj...
Vidi sve komentare