To je to što me zanima!

Rami na treningu neopreznim startom ozlijedio Mbappéa!

Veliki problemi za Francuze pred početak SP-a. Na njihovom treningu Rami je neoprezno startao na Mbappéa zbog čega je napadač PSG-a morao napustiti trening. Težina ozljede još nije poznata
Vidi originalni članak

Loše vijesti stižu za sve Francuze iz kampa njihove reprezentacije u Rusiji. Naime, jedan od njihovih glavnih igrača Mbappé morao je napustiti trening prije kraja zbog neopreznog starta Ramija nad njim. 

Na jednom od posljednjih treninga njihove reprezentacije igrači su se podijelili u dvije ekipe kako bi međusobno odmjerili snage, a Rami je tu "utakmicu" malo preozbiljno shvatio. 

U jednom trenutku je Mbappé primio jednu loptu leđima okrenut Ramiju koji ga je ničim izazvan "sapleo" po nogama, a mladi napadač PSG-a je odmah pao kao pokošen.

Mbappé je dugo ostao ležati na travnjaku držeći se za lijevi zglob, a potom je probao nastaviti s treningom, no bol je ipak bila prejaka i on je morao otići u svlačionicu. Još uvijek nije poznata težina ozljede te hoće li Mbappé biti spreman za premijerni nastup Francuza na Svjetskom prvenstvu u kojem će igrati protiv Australije 16. lipnja. 

Nakon Australije, Francuze čeka dvoboj s Peruom 21. lipnja, a grupnu fazu će završiti utakmicom protiv Danske 26. lipnja.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Coutinho Trademark Shot 13.06.2018.

    Rami skrsio Mbappea...da neznam tko su njih dvojica rekao bi da je to neoprezan start na utakmici Africkog Kupa Nacija izmedu Alzira i Kameruna...

  • aaerts 12.06.2018.

    Afrička posla :P

  • peso 12.06.2018.

    jaki su oni i bez njega,napadača ko u priči u francuskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare