To je to što me zanima!

Ramos: Volio bih da Barcelona izgubi, tako bih lakše spavao...

Rušio je Barcelonu, Atletico, Bayern... Na popis 'žrtava' stavio je i Napolitance. Ronalda i Messija možete zaustaviti, ali kako zaustaviti ovog čovjeka koji sad više ne zabija samo nakon 90.
Vidi originalni članak

Opet je izvukao Real i ako Madriđani odu do kraja, bit će sramota ako ne bude jedan od glavnih kandidata za Zlatnu loptu. I to neviđena sramota. Možda nije zvijezda kao Ronaldo i Messi, ali mjesto mu je među najboljim igračima svijeta.

Sergio Ramos ima i loše vijesti za suparnike. Više ne zabija samo iza 90. minute. Zabio je 81. gol u karijeri, deseti ove sezone. Zinedine Zidane i Realovi navijači to će jedino pamtiti u 3-1 pobjedi protiv Napolija. 

Sve ostalo bilo je blijedo, loše i jedva probavljivo. Cristiano Ronaldo bio je nevidljiv, kao i Benzema, Bale, Modrić i ostali. Napolitanci su dominirali, vodili su 1-0, stvarali šanse... A onda Sergio Ramos. Najbolji napadač među stoperima. 

Dva kornera, dva skoka i dva gola. Dobro, jedan mu je Uefa uzela i pripisala ga kao autogol, ali budimo realni, bio  je to njegov gol. I nitko mu ga ne može uzeti.

Nemojte zaj*** da mi je Uefa uzela gol?

- To je tako u nogometu. Kritičari su me 'ubijali' prije tjedan dana, a sad sam heroj. Ali ne osjećam se tako - rekao je Realov kapetan i dodao:

- No vjerojatno ne postoji bolji način za proslaviti 100. utakmicu u Europi. Čekajte, nisam zabio drugi? Pa tko je zabio? Autogol? Nemojte me zaj*** da mi je Uefa uzela gol? - rekao je Ramos.

Real je bio na koljenima u prvom dijelu. Sve što je napravio bila je jedna brza akcija koju je Ronaldo završio udarcem u stativu. I to je bilo to.

- Patili smo - priznao je Ramos.

Spasitelj Reala

Napoli je žestoko navalio, Real se nije ni snašao.

Obrana počinje od napada. Real je to mogao naučiti iz Barceloninog poučka. Ronaldo i Bale su gotovo bili igrač manje, Kroos, Modrić i Casemiro nisu se mogli nositi s hitrim igračima Napolija u sredini i curilo je na sve strane. 

Ali može curiti do sutra kad imate Sergija Ramosa.

Dva izleta na protivničku polovicu i dva gola.

Bolje da Barca ispadne

- Baš su nas stisli u tom prvom dijelu. Da barem znamo formulu kako uvijek igrati dobro, ali ne znamo. Ne ide sve uvijek po planu - rekao je Ramos.

Barcelona večeras lovi nemoguće, 4-0 protiv PSG-a.

- Bio bih sretniji da izgube, spavao bih mirnije - dodao je Ramos.

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • klošar1990 09.03.2017.

    Kompleksi su zaj... stvar!

  • Sports <3 08.03.2017.

    Joj koja je Ramos legenda.....Covjek je zabio 80+ golovaaa :D Ja msm da on komotno mogo bi igrat i centrafora,u skokovima bi bio ubojit,ima i fin udarac :D

  • Floki7 08.03.2017.

    Ako PSG zabije barem 1 gol onda sigurno prolazi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare