To je to što me zanima!

Ramos ga treba: Do kraja tjedna Ćorluka u Spursima

Prema pisanju britanskih medija, Vedran Ćorluka sve je bliži odlasku iz Manchester Cityja i prelasku u Tottenham, gdje će ponovno igrati s Modrićem
Vidi originalni članak

Agencija PA sports drži da će Ćorluka biti prodan zbog dugova Manchester Cityja. Njegovu aktualnom klubu na naplatu su došle rate za osam igrača iz vremena Svena- Görana Erikssona, a navodi se i kako su vlasniku kluba Thaksinu Shinawatri u Singapuru blokirane investicije vrijedne milijardu funti. Njega sljedećih mjeseci očekuje suđenje zbog korupcije, zbog čega City ulazi u sve veću financijsku krizu.
Trener Mark Hughes izjavio je da je iznenađen napisima o prodaji Ćorluke, no kako saznaje Daily Mail, njegov prelazak u Spurse pitanje je dana. Klub s White Hart Lanea s igračem pregovara uvjete ugovora, a očekuje se da će hrvatski reprezentativac potpisati četverogodišnji ugovor prema kojem će zarađivati 27.000 funti na tjedan.
Novi trener Spursa Juande Ramos u Ćorluki bi dobio pouzdanog polivalentnog igrača u obrani, što mu je pred početak nove sezone vrlo potrebno. Problemi u obrani Španjolcu zadaju velike glavobolje, a u posljednjim utakmicama čak je u obrani koristio vezne igrače Toma Huddlestonea i Didiera Zokoru.
Ne dođe li do velikog obrata, Ćorluka će se u pridružiti Luki Modriću već do kraja tjedna. Kao što se ranije pisalo, posao će biti vrijedan oko sedam milijuna funti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nogometas05 06.08.2008.

    Koje fore-bio im jedan od najboljih igraca a sad ce ga prodat za manje nego sto su ga platili..glup klub,rekao sam cim je otisao tamo..Totenham stvara jako,jako dobru ekipu...

  • Marin16 06.08.2008.

    I prodajom Corluke ce rijesiti dugove,ne vrijedi on kao C. Ronaldo

  • user_27854 06.08.2008.

    cool..sad će kompići bit skupa..=))

Komentiraj...
Vidi sve komentare