To je to što me zanima!

Ramos ima nove tajanstvene tetovaže: Evo i što one znače

Zvijezde poput Ramosa uvijek privlače interes javnosti pa su detaljni španjolski novinari iskopali o čemu se tu radi. I saznali su: Ramos je tetovirao brojeve koji su mu obilježili karijeru i život
Vidi originalni članak

Zabio je još jedan gol u samom finišu utakmice i svoju momčad spasio sramoćenja. Sergio Ramos zabio je Deportivu u sudačkoj nadoknadi i još jednom potvrdio epitet 'majstora sudačke nadoknade'. Nakon što je Real Madridu osigurao nova tri boda, stoper 'kraljevskog' kluba napravio je četiri nove tetovaže kojima se pohvalio na Twitteru - tetovirao je četiri tajanstvena broja.

Zvijezde poput Ramosa uvijek privlače interes javnosti pa su detaljni španjolski novinari iskopali o čemu se tu radi. I saznali su: Ramos je tetovirao brojeve koji su mu obilježili karijeru i život, piše Marca.

Svi bi na prvi pogled zaključili zašto je tetovirao 90+. Može se reći da su mu golovi u sudačkoj nadoknadi postali 'specijalka', ali ovaj 90+ je posvećen samo jednom golu - onome kojim je Real osvojio 'la decimu' protiv Atletico Madrida poslije produžetaka. Ramos je u sudačkoj nadoknadi zabio gol za produžetke.

Ostale brojeve bi mogli znati samo najveći obožavatelji lika i djela španjolskog reprezentativca. Brojevi 35 i 32 predstavljaju prve brojeve na dresu koje je nosio u Sevilli dok je u dresu s brojem 19 debitirao za Španjolsku.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kosmopolit 12.12.2016.

    Bolesno!

  • thiemfedal 12.12.2016.

    al pretjeruje sa saranjem ;)

  • piramida 12.12.2016.

    Ne znaci nista , jedino ludost moze znaciti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare