To je to što me zanima!

Ramos: Jel' tako da sam ista Amy iz Teorije velikog praska?

Uz Amy Farrah Fowler, Ramos smatra da najviše liči na kolegu nogometaša Samija Khediru, glumca Vala Kilmera i glazbenika Calvina Harrisa, a neki su ga usporedili i sa - Staljinom...
Vidi originalni članak

Realovac Sergio Ramos prokopao je malo arhivu, izvadio fotografije iz raznih razdoblja svog života i počeo tražiti kome od poznatih nalikuje. 

- Izgleda da su mnogi ljudi našli svoje dvojnike. Ovdje je moj osobni odabir - napisao je branič Real Madrida u objavi i stavio hashtag 'Počni sa smijanjem samom sebi' i 'Sve bolji poput crnog vina'. 

U objavi je stavio i fotografije nekih svojih dvojnika, među njima su se našli Sami Khedira, glumac Val Kilmer, glazbenik Calvin Harris i favorit publike - glumica Mayim Bialik, najpoznatija po ulozi Amy Farrah Fowler u megapopularnom američkom sitkomu 'Teoriji velikog praska', koja je prvi put prikazana 2007. godine i imala je 12 sezona s 272 epizode.

Komentari na njegovu objavu bili su zlatni. Dok su mnogi samo uživali, neki su nastavili s usporedbama. Redali su se tu 'Ramos zaštitar', Dankinja Brigitte Nielsen, pa čak i - Staljin...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • gutason 29.03.2019.

    komedija od clanka, ajde sad lijepo mi obrisi komentar. budi faca ricardo

  • Kranksvester 29.03.2019.

    "'Teoriji velikog praska', koja je prvi put prikazana 2007. godine i imala je 12 sezona s 272 epizode" .. gospodo novinari, kako možete pisati u prošlosti kada serija ima 12 sezona i 12. sezona je još uvijek aktualna, tj nisu prikazane sve epizode?!

  • VOLBEAT 29.03.2019.

    Val Kiilmer definitivno...dok se nije raskravio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare