To je to što me zanima!

Ramos novinarima priznao da je zabrinut zbog igre

Trener Tottenhama na konferenciji za novinare priznao je kako je zabrinut zbog lošeg starta na početku sezone, no vjeruje kako ništa nije gotovo
Vidi originalni članak

Španjolca Juande Ramosa i njegove Spurse nakon očajnog starta u prvenstvu očekuje sudar s Wislom iz Krakowa u Kupu Uefa. No britanske novinare, tradicionalno opsjednute svojom ligom, više je zanimao Ramosov pogled na tablicu Premiershipa.
- Da, zabrinut sam. Vrlo sam zabrinut jer nam bodovi postaju neophodni. Činjenica da smo dosad osvojili samo jedan bod vrlo je teška za nas. Navijačima bih poručio da moraju biti strpljivi i vjerovati u klub i ove igrače. Imamo odlične nogometaše i u budućnosti ćemo biti samo bolji. Siguran sam u to. Ne znam hoćemo li biti među četiri najbolje momčadi, no sve je moguće. Još su 34 utakmice pred nama - priča Španjolac.
Engleski mediji najviše mu zamjeraju teško i sporo uklapanje Luke Modrića i Giovanija, ali i postavljanje Bentleya na njemu neprirodnu poziciju.
- Moramo se početi popravljati, malo po malo. Može to biti nakon 10, 12, 15 utakmica. Nema ograničenja. Navijači, ja, klub, svi želimo najbolje predstave odmah, no svi moramo biti strpljivi. Za uspjeh treba proći određeno vrijeme. Na nekim smo pozicijama jači, na nekima slabiji negoli prošle sezone. No, takvi smo kakvi smo. Imamo dobru momčad i siguran sam da ćemo ići samo naprijed - završio je Ramos.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare