To je to što me zanima!

Ramos: Svi igrači u momčadi su heroji, sad idemo uživati...

Moje dobre igre ovdje u Lisabonu (igrajući za Benficu op.a.) donijele su mi transfer u Real zato je bilo sjajno vratiti se i pobijediti ovdje, rekao je sjajni Angel di Maria
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida nakon osvojenog europskog naslova u Lisabonu, sasvim razumljivo, nisu mogli sakriti oduševljenje. Pogotovo ne Sergio Ramos, koji je zabio ključni gol, kojim je spasio 'kraljevski klub' poraza od Atletica.

- Svi igrači u momčadi su heroji. Gol nije samo moj, već je za sve navijače Reala, koji su došli ovdje ili koji su ostali kod kuće. Čekali smo na ovo jako dugo, sad možemo uživati - rekao je Sergio Ramos.

Poseban osjećaj slaviti na Estadio da Luzu bio je sjajnom Angelu di Mariji, koji je proveo tri sezone igrajući na tom stadionu za Benficu.

-  Puno nam ovo znači nakon ovog teškog rada. Moje dobre igre ovdje u Lisabonu (igrajući za Benficu op.a.) donijele su mi transfer u Real zato je bilo sjajno vratiti se i pobijediti ovdje.

Trener Reala Carlo Ancelotti bio je čovjek kojeg su navijači čekali 12 godina ne bi li donio toliko iščekivanu La Decimu.

- Jako sam sretan jer smo uspjeli osvojiti naslov, koji je bio iznimno važan Realu, osjećamo se ponosno zbog toga. Navijači Reala sad su jako sretni te smo zbog toga i mi - rekao je Ancelotti nakon pobjede.

Neutješan je nakon završetka bio kapetan Atletica Gabi.

- U produžetku nismo imali toliko šansi, a Real je igrao bolje. Prije produžetka Diego Simeone nam je rekao da nastavimo raditi. Bili smo blizu trofeju, ali on nije tvoj dok nije gotovo. Borili smo se jako, ali sad moramo čestitati pobjedniku.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • DrazenMutak 25.05.2014.

    utakmica nije gotova dok sudac neda posljednji zvizduk.real je iskoristio umor atletica i zasluzeno dosao do titule

  • madridista-de-corazon 25.05.2014.

    Ramos i Di Maria najbolji sinoć,čestitke njima,ali i cijelom timu :D

  • Zmar116 25.05.2014.

    Toćno ko na slici možeš bogu i luki zahvaliti što te pogodi lopta u glavu onako...samo minuta vas je djelila od totalne blamaže...

Komentiraj...
Vidi sve komentare