Obavijesti

Sport

Komentari 30

Ramos: Svi igrači u momčadi su heroji, sad idemo uživati...

Ramos: Svi igrači u momčadi su heroji, sad idemo uživati...
1

Moje dobre igre ovdje u Lisabonu (igrajući za Benficu op.a.) donijele su mi transfer u Real zato je bilo sjajno vratiti se i pobijediti ovdje, rekao je sjajni Angel di Maria

VIDEO

Nogometaši Real Madrida nakon osvojenog europskog naslova u Lisabonu, sasvim razumljivo, nisu mogli sakriti oduševljenje. Pogotovo ne Sergio Ramos, koji je zabio ključni gol, kojim je spasio 'kraljevski klub' poraza od Atletica.

- Svi igrači u momčadi su heroji. Gol nije samo moj, već je za sve navijače Reala, koji su došli ovdje ili koji su ostali kod kuće. Čekali smo na ovo jako dugo, sad možemo uživati - rekao je Sergio Ramos.

Poseban osjećaj slaviti na Estadio da Luzu bio je sjajnom Angelu di Mariji, koji je proveo tri sezone igrajući na tom stadionu za Benficu.

-  Puno nam ovo znači nakon ovog teškog rada. Moje dobre igre ovdje u Lisabonu (igrajući za Benficu op.a.) donijele su mi transfer u Real zato je bilo sjajno vratiti se i pobijediti ovdje.

Trener Reala Carlo Ancelotti bio je čovjek kojeg su navijači čekali 12 godina ne bi li donio toliko iščekivanu La Decimu.

- Jako sam sretan jer smo uspjeli osvojiti naslov, koji je bio iznimno važan Realu, osjećamo se ponosno zbog toga. Navijači Reala sad su jako sretni te smo zbog toga i mi - rekao je Ancelotti nakon pobjede.

Neutješan je nakon završetka bio kapetan Atletica Gabi.

- U produžetku nismo imali toliko šansi, a Real je igrao bolje. Prije produžetka Diego Simeone nam je rekao da nastavimo raditi. Bili smo blizu trofeju, ali on nije tvoj dok nije gotovo. Borili smo se jako, ali sad moramo čestitati pobjedniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige