To je to što me zanima!

Rampage Jackson: Žalim dan kad sam postao MMA borac...

Za čime najviše žalim? To što sam uopće započeo s ovim sportom. Živio bih potpuno drugačiji život da sam ostao kod kuće u Memphisu i radio u obiteljskom građevinskom poduzeću, rekao je Quinton Jackson
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih poluteškaša, koje je ovaj sport vidio, javno se otvorio i priznao da žali dan kada je postao MMA borac. Quinton 'Rampage' Jackson (38) legenda je slobodne borbe, borio se praktički sa svim velikanima, bio je UFC-ev prvak... Poznat je po svojem divljem stilu borbe, kako mu i sam nadimak govori, a zauvijek će ostati upamćen njegov potez protiv Ricarda Arone te nokauti protiv Kevina Randlemana, Wanderleija Silve i Chucka Liddella.

Nokaut protiv Ricarda Arone.

Nokaut protiv Wanderleija Silve je na 2:40.

Nokaut protiv Chucka Liddella.

Nokaut protiv Kevina Randlemana je na 5.30.

Rampage je imao sasvim dobar razlog zašto žali što je započeo MMA karijeru. 

- Za čime najviše žalim? To što sam uopće započeo s ovim sportom. Živio bih potpuno drugačiji život da sam ostao kod kuće u Memphisu i radio u obiteljskom građevinskom poduzeću. Bio bih bliže obitelji i stario bih uz njih umjesto što sam živio u Kaliforniji. Cijela moja obitelj je kod kuće, sestra mi je već odrasla, a kada sam otišao imala je osam godina. San mi je bio postati profesionalni borac, no sad kad pogledam unazad, volio bih da sam ostao kod kuće s obitelji.

Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 12 milijuna dolara i u svoje vrijeme je bio jedan od najpopularnijih boraca na svijetu. Još uvijek je vrlo popularan.

- Stekao sam veliki broj obožavatelja, zaradio gomilu novca, ali sam izgubio obitelj. Ne viđam ih i jedva da ih poznajem. Moji roditelji stare, a ja živim u Kaliforniji daleko od njih. Imam ovdje obitelj, no nedostaju mu moji roditelji, braća, sestre, rođaci...

Rampage ovaj vikend nastupa na Bellatoru 175, a protivnik mu je Muhammed 'King Mo' Kawal, kojeg je Mirko Filipović natamburao na zadnjem Rizinovu prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • hadzostrogi 28.03.2017.

    Kako srcedrapajuce. Jos uvijek mlad i ima toliki novac, pa organizuj susrete sa porodicom, presili ih kod sebe i li preseli njima.

  • žaba davi rodu 28.03.2017.

    Tko te je na to tjerao

  • miroslav23 27.03.2017.

    Pa jos nije kasno da se vrati, glavno da kuka kako mu fale, milijuni na racunu nije bas da mora crncit dan noc pa nema vremena otići obitelji, lik prodaje fore haha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare