To je to što me zanima!

Ramsey: Vidio sam da mi noga visi. Vratit ću se jači

'Krvnik' Aarona Ramseyja Ryan Shawcross pokušao je dobiti Arsenalovog nogometaša koji još nije spreman suočiti se s igračem Stokea
Vidi originalni članak

Nakon starta vidio sam na mi noga visi kod gležnja. Vidio sam snimke sudara i kasnije, ali ne želim previše raspravljati o tome jer ne mogu promijeniti to što se dogodilo, progovrio je prvi put nakon teške ozljede noge igrač Arsenala Aaron Ramsey.
Nesretni Velšanin prije tjedan dana je bio žrtva neopreznog starta Ryana Shawcrossa koji je u suzama napustio stadion.
Žali za počinjenim, te je pokušao kontaktirati 19-godišnjeg igrača, no Ramseyju je još teško suočiti se sa svojim 'krvnikom'.
- Bilo mi je jako teško prihvatiti sve što se dogodilo u tom trenutku jer sam jako dobro napredovao ove sezone, pa mi je to bio veliki šok i korak unatrag.
U teškim trenucima Ramsey je dobio svu potrebnu pomoć, kako u bolnici tako i na terenu.
- Prošlog sam vikenda operiran i iako znam da će trebati puno vremena da mi ozljeda zacijeli, odlučan sam se vratiti jači i bolji nego prije. Glenn Whelan (veznjak Stokea, op.a.) bio je posebno ljubazan i zaista cijenim njegovu trenutnu pomoć na travnjaku, kao i pomoć liječničke službe Stoke Cityja.
Ryan Shawcross možda dobije oprost od mladog Velšanina, no to sigurno neće biti slučaj kod Arsenea Wengera koji kritikama zasuo Stokeovog igrača
- I dalje stojim 100 posto iza onog što mislim o Shawcrossu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nebra 06.03.2010.

    Pa kaj je stim Arsenalom svako malo nekom slome nogu koje su šanse

Komentiraj...
Vidi sve komentare