To je to što me zanima!

Ramseyjevo prokletstvo: Umro je poznati rocker Gregg Allman

Allman je umro u 69. godini života u svojem domu u gradu Savannah u američkoj saveznoj državi Georgiji. Bio je vođa vrlo popularne skupine 70-tih godina Allman Brothers Band
Vidi originalni članak

Ramsey dribla jednoga, dribla drugoga, puca s vrha šesnaesterca i GOOOOL! Navijači slave, osoblje slavi, menadžer slavi, ali ne i - slavne osobe... Jer kad god Aaron Ramsey zabije netko od poznatih umre.

Naravno, teško da se ijedna smrt može povezati s plemenitim veznjakom, ali teško se oteti dojmu da se dan ili nekoliko sati nakon gola dogodi smrt neke poznate osobe. Dogodilo se da je to ovoga puta bio Gregg Allman, poznati član benda Allman Brothers Band.

Ramsey je zabio i utakmicu prije finala Kupa protiv Chelseaja, a tada je umro poznati pjevač Soundgardena Chris Cornell.

Allman je umro u 69. godini života u svojem domu u gradu Savannah u američkoj saveznoj državi Georgiji. bio je vođa vrlo popularne skupine 70-tih godina prošlog stoljeća, njezin vodeći vokal, klavijaturist i ključni autor pjesama.

Neki od njegovih hitova su "Midnight Rider", "Whipping Post'' i "It's Not My Cross to Bear".

Allman je otkazao dio prošlogodišnje turneje, a u kolovozu je objavio da je pod nadzorom liječnika zbog "ozbiljnih zdravstvenih problema".

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Bolussia 28.05.2017.

    Ovo je zanimljiva priča, ali samo to. Ajmo se recimo poigrat malo, ajmo sad počet pratiti Modrića, Alcantaru ili nekog trećeg, isto igrače koji ne zabijaju prećesto, i vi mislite da nebi nikog bar malo poznatog našli nakon njihovih golova? Problem je kaj svaki ili svaki 2. dan umire netko poznatiji, bilo to u africi, aziji, europi, ili americi. Kažem, zanimljiva priča, sam kaj joj je mana kaj ljudi na ovoj planeti ima tolko da svaki dan umre masu njih, a iz te mase buš uvijek izvuko nekog..:D

  • boyka92 28.05.2017.

    Sva sreca pa neigra kosarku😂

  • karlolo19 28.05.2017.

    Zavrsit ce u zatvoru😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare