To je to što me zanima!

Ranieri o fantastičnom dvojcu: Prodaja? Ma nema tog novca...

Jamie Vardy zabio je 15 golova, toliko su zabili Ronaldo i Messi zajedno u Primeri, Riyah Mahrez je na 11 golova i šest asistencija. Leicester je pravi hit u Engleskoj
Vidi originalni članak

Prošle godine grčevito su se borili za ostanak, a ove godine najveći su hit Premiershipa i vjerojatno svih Liga petice. Leicester City pobjedom protiv Chelseaja pobjegao je Mourinhovoj momčadi 20 bodova nakon 16 kola! 

Gotovo kao da se radi o paralelnom svemiru u kojem Leicester ide po naslov, a Chelsea se bori za ostanak. To u ovom trenutku nije tako teško zamisliti.

Jamie Vardy i Riyad Mahrez srušili su Chelsea i vratili Leicester na vrh Premiershipa. Ovaj dvojac prije četiri godine gotovo da nije postojao na nogometnoj sceni. 

Vardy je igrao u Halifax Townu, a Mahrez je dobivao mrvice u rezervnoj momčadi Le Havrea. Danas tresu i drmaju u jednoj od najjačih liga.

- Nisu na prodaju - rekao je Claudio Ranieri koji je napravio čudo s ovom momčadi. 

No nije nikakvo što dvojac koji trenutno zlata vrijedi nije na prodaju. Vardy je na 15 prvenstvenih golova, toliko su zajedno u Primeri zabili Cristiano Ronaldo i Leo Messi, a Alžirac Mahrez zabio je 11 golova uz šest asistencija. Jednu od asistencija imao je u pobjedi protiv Chelseaja, a gol koji je zabio za 2-0 vrti se naslovnim špicama.

- Nema tog novca za koji bismo prodali Vardyja i Mahreza. Jednostavno, oni nemaju cijenu - dodao je talijanski trener koji je preuzeo klub na ljeto.

Leicester živi svoj san. U najboljem startu u prvom razredu engleskog nogometa u 131-godišnjoj povijesti kluba nisu bahati i ne najavljuju velike stvari. 

Vjerovali ili ne, žele se osigurati od - ispadanja.

- Rekao sam igračima da nam treba još pet bodova i onda smo sigurni od ispadanja. Ovo je magični trenutak za sve nas, ali moramo i dalje naporno raditi. Kad dođemo do 40 bodova, možda promijenimo ciljeve - dodaje Ranieri.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Marko Pejić 16.12.2015.

    VARDY NAJMANJE 20,30 milijuna kako je krenuo , a Mahrez malo manje . ali ja bih treneru preporučio da ne prodaje ovaj dvojac do kraja sezone ili do 5,6 mjeseca u 2016.

  • nostradam 16.12.2015.

    Kako je ovo dobro kada mali momčad kolo vodi a ne ovi sa trilijunskim transferima i još imaju protekcije sudaca fife , uefe i ostalih efa..

  • IvanRebic 16.12.2015.

    Najlakša zarada, svega par klikova dnevno http://www.ADmimsy.com?R=Realk više o poslu na http://www.internetbrzazarada.ws/klikanjeopisposla

Komentiraj...
Vidi sve komentare