Obavijesti

Sport

Komentari 80

Ranieri o fantastičnom dvojcu: Prodaja? Ma nema tog novca...

Ranieri o fantastičnom dvojcu: Prodaja? Ma nema tog novca...
5

Jamie Vardy zabio je 15 golova, toliko su zabili Ronaldo i Messi zajedno u Primeri, Riyah Mahrez je na 11 golova i šest asistencija. Leicester je pravi hit u Engleskoj

VIDEO

Prošle godine grčevito su se borili za ostanak, a ove godine najveći su hit Premiershipa i vjerojatno svih Liga petice. Leicester City pobjedom protiv Chelseaja pobjegao je Mourinhovoj momčadi 20 bodova nakon 16 kola! 

Gotovo kao da se radi o paralelnom svemiru u kojem Leicester ide po naslov, a Chelsea se bori za ostanak. To u ovom trenutku nije tako teško zamisliti.

Jamie Vardy i Riyad Mahrez srušili su Chelsea i vratili Leicester na vrh Premiershipa. Ovaj dvojac prije četiri godine gotovo da nije postojao na nogometnoj sceni. 

Vardy je igrao u Halifax Townu, a Mahrez je dobivao mrvice u rezervnoj momčadi Le Havrea. Danas tresu i drmaju u jednoj od najjačih liga.

- Nisu na prodaju - rekao je Claudio Ranieri koji je napravio čudo s ovom momčadi. 

No nije nikakvo što dvojac koji trenutno zlata vrijedi nije na prodaju. Vardy je na 15 prvenstvenih golova, toliko su zajedno u Primeri zabili Cristiano Ronaldo i Leo Messi, a Alžirac Mahrez zabio je 11 golova uz šest asistencija. Jednu od asistencija imao je u pobjedi protiv Chelseaja, a gol koji je zabio za 2-0 vrti se naslovnim špicama.

- Nema tog novca za koji bismo prodali Vardyja i Mahreza. Jednostavno, oni nemaju cijenu - dodao je talijanski trener koji je preuzeo klub na ljeto.

Leicester živi svoj san. U najboljem startu u prvom razredu engleskog nogometa u 131-godišnjoj povijesti kluba nisu bahati i ne najavljuju velike stvari. 

Vjerovali ili ne, žele se osigurati od - ispadanja.

- Rekao sam igračima da nam treba još pet bodova i onda smo sigurni od ispadanja. Ovo je magični trenutak za sve nas, ali moramo i dalje naporno raditi. Kad dođemo do 40 bodova, možda promijenimo ciljeve - dodaje Ranieri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu