To je to što me zanima!

Nema Messija, nema problema: Ozlijeđeni Leo stigao sa sinom

Leo Messi došao je podržati svoje suigrače na utakmicu Lige prvaka protiv Intera. Kapetan Barcelona pojavio se na Nou Campu s povezom na ozlijeđenoj ruci zbog koje neće moći igrati još tri tjedna
Vidi originalni članak

E to je kapetan! Lionel Messi pojavio se s povezom oko ruke na tribinama Nou Campa u društvu sina Thiaga. Došao je dati podršku svojim suigračima i pokazao kako je pravi vođe katalonske momčadi. Prije utakmice protiv Intera u Ligi prvaka zaradio pljesak i skandiranje punog stadiona.

Podsjetimo, Messi je nezgodno pao i morao je napustiti utakmicu protiv Seville u 17. minuti. Odmah je odveden u bolnicu na pretrage koje su pokazale kako se radi o frakturi palčane kosti desne ruke zbog koje Messi neće igrati još najmanje tri tjedna.

Argentinac će, osim ovog susreta, propustiti i subotnji El Clasico, a očekuje se kako će propustiti još minimalno pet utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Quentin Borg 25.10.2018.

    Ima trenirku Nike a majicu Adidas.. nije to zabranjeno?

  • kovac7 25.10.2018.

    Zadnjih par godina u sjeni Ronalda.. Blamira se u ligi prvaka.. U drzavi da ni ne pricam... Svaku trecu cetvrtu bljesne... Bolje mu da se povuce dok je medju 6 jos najboljih... CR7 je najbolji.. Drugi Hazard... MODRIC..Mbampe..neymar.. Mesi..benzema hahahaha

  • jure11 25.10.2018.

    ja mislio kad messi ne igra barca gubi ili igra x?

Komentiraj...
Vidi sve komentare