To je to što me zanima!

Rapsodija golova na Goodisonu! Vlašić igrao 90 min. u porazu

Nikola Vlašić igrao je cijeli susret, pokušavao, driblao, ubacivao, ali nije išlo. Njegov Everton izgubio je 5-2 od Arsenala i sve se čini kako Ronald Koeman neće dočekati kraj dana na klupi 'karamela'
Vidi originalni članak

Everton je pogotkom Waynea Rooneya u 12. minuti lijepim udarcem iz daljine poveo s 1:0 protiv Arsenala, ali plavi su opet izgubili. Nakon tih 2:5 u zoni su ispadanja s osam bodova iz devet kola i lako je moguće da je Ronaldu Koemanu to bila posljednja utakmica na klupi.

Arsenal je izjednačio u 40. minuti nakon što je Xhaka pucao, golman odbio, a Monreal natrčao i pogodio.

U 53. je Alexis Sanchez lijepo asistirao, a Özil glavom pogodio za 1:2, a još kad je Gueye dobio drugi žuti karton (prekršaj na Xhaki), Evertonove su lađe potonule.

Pobjedu topnika, koji drže peto mjesto i Europu, potvrdili su Lacazette u 74. na Özilovu asistenciju i Ramsey u 90. minuti na dodavanje Wilsherea.

Niasse je u 94. smanjio nakon velike Čechove pogreške, a konačnih 2:5 u zadnjim je sekundama postavio Sanchez na Ramseyevu asistenciju.

Nikola Vlašić igrao je cijeli susret, pokušavao, driblao, ubacivao, ali nije išlo, dok je Sead Kolašinac imao dva blokirana udarca, a glavom je u 89. skoro pogodio.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Kraljevina_Bosna_ 22.10.2017.

    Vlasic katastrofalan,Kalinica treba potjerat natrag od kud je dosao,najgore pojacanje Milana u zadnjih...ikad,Lovren teza rupetina,ja bi mu zabranio da se vraca u rodnu Kraljevu Sutjetsku da ne sramoti Bosnu i Hercegovinu...eto njega vama nek vas sramoti,Mandzukic pokupio crveni i pomogao Juventusu da dode do pobjede na krilima Pjanketa...Modric opet ni asista i gola hahahaja al vazno da ste vi fudbalska velesila buahahhaha Grcka na Sp lagano!

  • 78fernandes 22.10.2017.

    Vidi se da je vlasic pola evertona...evo petarda pukla

  • Xyster 22.10.2017.

    Ovaj Everton jedna od najgorih momčadi koja je ikada zaigrala u PL: Mogli su danas primiti barem 12 golova. Samo ova Evertonova uprava zna što Koeman radi još na klupi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare