To je to što me zanima!

Rapsodija 'medvjeda': Ispratili Dinamo iz Ledene s četvorkom

Hokejaši Medveščaka ostali su u igri za doigravanje. U Ledenoj su pobijedili goste iz Minska 4-2. 'Medvjedi' sad imaju osam gostujućih utakmica u nizu u KHL-u...
Vidi originalni članak

Nakon posljednjeg poraza od Atlanta u Ledenoj, Medveščakovi izgledi za ulazak u doigravanje sveli su se na puku teoriju. No dok šansa postoji "medvjedi" će se boriti. I bome su se borili protiv Dinama iz Minska. 

Slavko Midžor/PIXSELL

Bila je to prava rapsodija "medvjeda" u Ledenoj i 4-2 slavlje protiv momčadi koju predvode njihovi nekadašnji igrači, Cheechoo, Ellison, Vesce i Linglet. 

Medveščak je vodio 4-0 protiv momčadi s kojom je do ove utakmice imao 0-2 skor. Dinamo je slavio 5-2 u Zagrebu i 4-3 u Minsku. Ali večeras nije imao šanse. Hedberg je pogodio za 1-0. U drugoj trećini Bjorkstrand, Wright i Leino zabijaju za visokih 4-0. Linglet i Goroško samo su ublažili poraz Dinama. 

Nakon Dinama, 'medvjedi' imaju još tek dvije domaće utakmice i to krajem veljače. Prije toga čekaju ih čak osam gostovanja u nizu. Prvo je kod Jokerita...

KHL:

  • Medveščak - Dinamo Minsk 4-2
Idi na 24sata

Komentari 6

  • guigou 23.01.2015.

    Bravo Medvjedi, samo glavu gore i tako gurajte dalje! Doći će doigravanje dogodine...

  • PetraMiholjec 22.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • prajdali 22.01.2015.

    Zig-Zag. Objektivno ove sezone se nije moglo više,nećemo u doigravanje ali biće valjda bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare