To je to što me zanima!

Raquel je odlučila gdje će Ivan igrati: Rakitići se sele u Italiju

Barcelona odugovlači s novim ugovorom za Rakitića, a njega silno želi Inter. Preseljenja u Milano i prilika za suradnju sa kineskim sponzorima uvjerili su Rakitića da kaže 'da' ponudi Intera, pišu talijanski mediji
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić je pristao na transfer u Inter. Gazzetta dello Sport piše kako je naš veznjak dao svoj pristanak Talijanima te da Inter sada mora razviti plan za njegovu kupnju od Barcelone.

Već dugo vremena europski velikani pokušavaju dovesti Rakitića, ali on je ispred svih uvijek stavljao Barcelonu. Međutim, stvari su se sada promijenile. Katalonci dovode mlade igrače, Rakitiću odugovlače s novim ugovorom i Ivan je odlučio poslušati prijedloge.

Na ponudu Intera odlučio je pristati nakon desetak dana uvjeravanja, a veliku ulogu u odluci donijela je njegova supruga Raquel. Razlog? Naravno, Milano koji je europska prijestolnica mode. Lijepa Španjolka je oduševljena prilikom da se obitelj preseli u "grad mode" i uvjerila je Ivana da se takve ponude ne odbijaju.

Za transfer je navijao i Rakitićev agent Arturo Canales koji je prepoznao dobru poslovnu priliku u suradnji s Interovim kineskim sponzorima. Navodno bi Rakitić bio zaštitno lice Suninga za Aziju.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • smetlari 19.02.2019.

    NARAVNO DA JE Raguel ODLUČILA, to se vidi iz aviona da je ona boss, Raketa dobar ko kruh, zaljubljen u svoju dragu pa je slijepo sluša, tako je i kod Roberta Kovača, Anica je boss, zato se vidi recimo za primjer da Manđo nije baš tip kome bi žena rekla gdje da igra. E takvog imam doma, pa znam kaj velim. Svima puno sreće i puno zdravlja.

  • kirbi78 18.02.2019.

    Znači Raketa ide kod Luke koji je već u Interu

  • titanik guzi klaunuškog 18.02.2019.

    Jos nigdje nisam procitao da spominje roditelje, samo punicu i zenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare