To je to što me zanima!

Rasipaju bodove: Milan samo remizirao kod slabog Leccea

Druga je to uzastopna utakmica da je Milan propustio upisati pobjedu, nakon domaćeg remija s Udineseom (4-4) u prošlom kolu. Lecce je uspio izboriti 1-1
Vidi originalni članak

Vodeća momčad talijanske Serie A, Milan, odigrala je tek 1-1 na gostovanju kod slabašnog Leccea u posljednjoj utakmici 20. kola. Druga je to uzastopna utakmica da je Milan propustio upisati pobjedu, nakon domaćeg remija s Udineseom (4-4) u prošlom kolu.

Poveo je Milan sjajnim golom Zlatana Ibrahimovića u 49. minuti. Zabio je sjajni švedski napadač svoj 11. ovosezonski prvenstveni gol iz poluvoleja ljevicom s više od 20 metara, savladavši istrčalog Antonija Rosatija. No, "rossoneri" prednost nisu uspjeli sačuvati, budući je u 82. minuti Urugvajac Ruben Olivera sjajno iskoristio ubacivanje Ignacija Piattija iz kornera i matirao Marca Ameliju. Imao je do kraja susreta gostujući sastav i nekoliko prilika za osvajanje tri boda, možda i najbolju u 86. minuti preko Ibrahimovića, ali mreže se više nisu tresle.

Milan i dalje drži vrh ljestvice s 41 osvojenim bodom, a ispred prvih pratitelja Napolija i Lazija ima četiri boda viška.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ac milan 17.01.2011.

    forza milan bit ćemo prvaci bez obzira na ovaj remi

  • volim_dinamo_široki_brijeg 17.01.2011.

    Samo mu Italija odogovara i talijanski klubovi pa on samo 2 gola dao u ligi prvaka na ispadanje dosad u interu nijedan a igrao tamo 5-6 sezona

  • konjko 17.01.2011.

    Lagano se topi prednost...dobijemo 2 tekme zaostatka i vec smo na -3...jos ako nam sanchez dođe do kraja ovog prijelaznog roka bit ce vatra....FORZA INTER!

Komentiraj...
Vidi sve komentare