To je to što me zanima!

Rasist, dopingirani biciklist ili varalica: Izaberite antisportaša

Američki magazin Sports Illustrated provodi izbor 'antisportaš godine'. Nominirani su Terry, Armstrong i Adriano. Izaberite vašeg favorita u ovom ne baš laskavom izboru
Vidi originalni članak

U izboru američkog magazina Sports Illustrated, biciklist Lance Armstrong vodi u utrci za antisportaša godine. No visoko kotira i John Terry koji je "častio" tamnoputog igrača Antona Ferdinanda te Luiz Adriano koji zabija golove i kad njegovi igrači vraćaju loptu protivniku. Ispunite našu anketu i izaberite vašeg favorita za ovu ne baš laskavu titulu.

Armstrong je prije10 godina bio dobitnik fair-play nagrade zbog širenja sportskih vrijednosti. No nije se znalo da ih Lance širi uz pomoć dopinga. Oduzeli su mu sedam naslova s Tour de Francea i doživotno mu zabranili da se natječe.

John Terry i njegove riječi upućene Antonu Ferdinandu potakle su pravu lavinu komentara u Premiershipu pa i šire. Engleski nogometni savez kaznio je engleskog stopera s četiri utakmice suspenzije i novčanom kaznom od 220 tisuća funti. 

A kandidat za antisportaša godine je i Luiz Adriano. Uefa ga je kaznila zbog sramotnog gola koji je zabio Nordsjaellandu i to nakon što su njegovi suigrači vraćali loptu protivnicima. Adriano se branio kako nije vidio početak akcije, a kasnije se ispričao:

- Neću više nikad.

Je li to dovoljno da ne bude izabran?

Idi na 24sata

Komentari 82

  • dvorska luda 01.12.2012.

    Lance Armstrong!

  • 12galis 01.12.2012.

    armstrong uvijek najbolji)))

  • 12galis 01.12.2012.

    loance najbolj9i svih vremena uvijek uz njega...tery to je najgore u danasnje vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare