To je to što me zanima!

'Raskošni udaaar': Moro zabio prvijenac, Vlašićevi ipak slavili

CSKA je u moskovskom derbiju pobijedio Dinamo 3-1, a igrala su sva trojica Hrvata. Nikola Moro zabio je jedini gol za goste, Nikola Vlašić do 78., a Kristijan Bistrović ga je zamijenio
Vidi originalni članak

U derbiju 11. kola ruskog nogomentog prvenstva msokovski CSKA je pobijedio gradskog suparnika Dinamo 3-1, a pogodak za goste zabio je hrvatski nogometaš Nikola Moro.

Nakon prvog poluvremena bez golova, protivnik zagrebačkog Dinama u Europskoj ligi CSKA je poveo u 51. minuti pogotkom Konstantina Kučajeva, a samo tri minute kasnije Chidera Ejuke je zabio za 2-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Moro barata loptom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Moro je smanjio u 58. minuti sjajnim prizemnim udarcem sa 20 metara postigavši svoj prvi ligaški gol u dresu Dinama.

- Hrvatska škola, raskošni udar - vikao je komentator ruske televizije.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Igor Divev zabivši u 67. minuti za 3-1.

Nikola Vlašić je igrao za CSKA do 78. minute, a umjesto njega u igru je ušao Kristijan Bistrović, dok je Moro igrao cijeli susret za Dinamo.

CSKA je ovom pobjedom skočio na treće mjesto ljestvice s 22 boda, a u vodstvu su Zenit i Spartak sa po 24 boda.

Feyenoordu samo bod uoči Dinama

Prvi suparnik zagrebačkog Dinama u skupini Europske lige, Feyenoord odigrao je 1-1 u gradskom derbiju protiv Sparte Rotterdam u susretu petog kola nizozemskog prvenstva.

Domaćin je poveo u 44. minuti golom Ridgeciana Hapsa u 44. minuti, a izjednačio je Lennart Thy iz kaznenog udarca u 52. minuti.

Feyenoord nakon pet kola vodi na ljestvici sa 11 bodova koliko ima i Twente, no momčad iz Rotterdama ima bolju razliku pogodaka.

Slijede PSV i Heerenveen sa po 10 bodova, uz utakmicu manje, dok Ajax ima devet bodova, također i susret manje. Sparta je na 17. mjestu sa svega dva boda.

Susret između Dinama i Feyenorda je u četvrtak na stadionu Maksimir.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MaliCrniOdIvanaSam 18.10.2020.

    Korisniji od Pasalica, Roga..

Komentiraj...
Vidi sve komentare