To je to što me zanima!

Raspad sistema u Interu: Icardi u svađi s Brozom i Perišićem?!

Dokaz prepirke nalazi se na društvenim mrežama. Brozović je Argentinca prestao pratiti na instagramu, dok ga je Perišić izbrisao s liste prijatelja na Facebooku. Moderna vremena!
Vidi originalni članak

Da je nešto trulo u Interu, to nije nikakva novost. Međutim, cijela je priča podignuta na novu razinu kada su se, nakon neočekivanog remija na gostovanju kod SPAL-a u prošlom kolu, žestoko međusobno posvađali igrači tog milanskog sastava.

Prema pisanju talijanskog lista Corriere della Serra, u sukobu je glavni riječ imao hrvatski dvojac Perišić - Brozović koji se posvađao s kapetanom nerroazzura Maurom Icardijem.

Dokaz prepirke nalazi se na društvenim mrežama. Brozović je Argentinca prestao pratiti na instagramu, dok ga je Perišić izbrisao s liste prijatelja na facebooku. Moderna vremena!

Devetka milanskog sastava problema ima i na privatnom planu jer je u svađi i sa svojom suprugom i managericom Wandom Narom, a od cijele bi situacije najviše mogao profitirati Real Madrid koji bi 24-godišnjaka rado vidio u svojim redovima.

Probleme u svojoj ekipi priznao je čak i predsjednik Internazionalea Erick Thohir, a miru u kući ne pridonosi ni financijska nestabilnost vlasnika kineske grupacije Suning.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • petar8 03.02.2018.

    **** Admin **** : Poštovani, hvala vam na ukazanoj pogrešci, ispravili smo u članku. Ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka desno. Lp

  • SSJ 03.02.2018.

    ev citam na svjeskim medijam da se perisic i icardi potukli u svlacionici i da se broz umjeso

  • snous88 03.02.2018.

    Broz mu ukrao kazetu od Kitića iz svlačionice, ovaj puko totalno🤐

Komentiraj...
Vidi sve komentare