To je to što me zanima!

Rasplakao Ronalda i razbjesnio Srbe: Večeras nam sudi Brych

Felix Brych (43) sudit će utakmicu Hrvatske i Engleske na Rujevici (20.45 sati). Sudio nam je četiri puta, nikad nismo izgubili (tri pobjede i remi). Ronalda je isključio u njegovom debiju u Ligi prvaka za Juventus
Vidi originalni članak

Uefa je za utakmicu Hrvatske i Engleske u 2. kolu Lige nacija na Rujevici izabrala iskusnog suca, Nijemca Felixa Brycha (43).

Ovaj diplomirani pravnik još ne tako davno bio je na gotovo svim naslovnicama sportskih tiskovina nakon suza Cristiana Ronalda kojeg je isključio u njegovom debiju za Juventus u Ligi prvaka protiv Valencije u Španjolskoj.

Nikad nismo izgubili

Brych je pokazao Ronaldu izravan crveni karton jer je Portugalac navodno počupao protivničkog igrača ili je to pokušao učiniti. Nije to bilo ni blizu ispada kakvih je Ronaldo imao jako puno u karijeri, a tada nije dobio čak ni žuti karton. Mnogi smatraju da je crveni karton bio pretjeran, ali Brych nije bio impresioniran.

Od tada nije sudio, a kad je sudio nama, uglavnom smo dobivali. U četiri utakmice s njim kao glavnim sucem Hrvatska je slavila u njih tri, a u jednoj smo remizirali. Pobijedili smo Bjelorusiju 3-1 u kvalifikacijama za SP, Tursku 3-0 u kvalifikacijama za Euro 2012. godine te Ukrajinu 2 -0 u kvalifikacijama za SP 2018. godine.

Sudio nam je i protiv Srbije u Beogradu kad je bilo 1-1 u kvalifikacijama za SP 2014.

Srbi: Pokrao nas je

Baš je Srbe Brych nedavno razbjesnio.

Sudio im je protiv Švicarske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u grupnoj fazi. Srbija je izgubila 2-1, a nakon te utakmice srpski nogometni savez žalio se Fifi na njegovo suđenje i Brych nakon toga više nije sudio.

Srbi mu najviše zamjeraju što nije sudio penal kad je Mitrović bio u sendviču sa Scharom i Lichtsteinerom. Nijemac je pokazao na faul u napadu za što je Mateo Beusan rekao da je ispravna odluka jer je Mitrović, bez obzira što su ga kasnije dvojica srušila, prvi počeo vući za dres igrača švicarske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • pfc 12.10.2018.

    Među gorim sucima zadnjih godina,nevjerojatno da on jos sudi

  • GO_RAN 12.10.2018.

    Što jest, jest pokrao je Srbe i te kako

  • kapela 12.10.2018.

    Veceras ce nas rasplakati, tko ce se kladiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare