To je to što me zanima!

Raspoloženi Dinamo Lučko je ispratio sa "sedmicom"

Dinamo je odmah po povratku u Zagreb odigrao prijateljsku utakmicu s Lučkim. Modri su pobijedili 7-0, a posebno raspoložen je bio Brazilac Sammir
Vidi originalni članak

U prijateljskoj nogometnoj utakmici na Hitrec-Kacijanu Dinamo je pobijedio novog drugoligaša Lučko 7-0. Dinamo je poveo u 17. minuti kada je iz penala zabio Brazilac Sammir. Do poluvremena su "modri" zabili još dva gola, a strijelci su bili Sivonjić i još jednom Sammir.
U nastavku utakmice ponovno je prvi gol zabio Sammir, a zatim su strijelci bili Badelj i opet Ilija Sivonjić. Konačnih je 7-0 iz penala postavio Pedro Morales.
- Kao prvo, iznimno sam zadovoljan uvjetima na terenu, što je vrlo bitno jer nas slični čekaju i na utakmici s Pyunikom u Erevanu. Mogu reći da se malo ipak osjeti umor kod igrača, jer danas su se vratili, a i ta visinska razlika, je donekle utjecala na njih. Naravno, zadovoljan sam rezultatom, iako sam primijetio neke slabosti koje ćemo do utakmice u Armeniji svakako sanirati. I to ne samo zbog te utakmice, nego i za ubuduće. U svakom slučaju, zadovoljan sam većinom viđenog na današnjem susretu - rekao je Jurčić. Ovo je bila posljdnja utakmica Dinama pred prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv Pyunika idućeg utorka u Erevanu. Modri su utakmicu počeli u sljedećem sastavu : Butina, Etto, Bišćan, Lovren, Carlos, Sivonjić, Vrdoljak, Badelj, Sammir, Papadopoulos i Slepička. U nastavku su igru ušli Tomečak, Morales, Barbarić, Pivarić, Chago , Kramarić i Lončarić.
Najbolji igrač Dinama Mario Mandžukić bio je na poštedi zbog povišene temperature.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • boys 09.07.2009.

    a kaj se ti javljaš jimj kakav god Dinamo bio bar igra u evropi,nemoj se brinut neče se nama dogodit debrecen...

  • jimj 09.07.2009.

    supeeeer,dobili su lucko,ne bi da su protiv seville igrali,s cim se imate hvaliti,kasnije ce bit,igrali su dobro protiv luckog ne znam zasto su ispali od armenaca,hahah

  • boys 09.07.2009.

    Papadopoulosu neznam sta da kazem ako nemožeš zabit lučkom ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare