To je to što me zanima!

Raspoloženi Portugalci potpuno nadigrali Turke

U drugoj utakmici skupine A, Portugal je kapitalizirao premoć nad Turskom i pobijedio 2-0 zahvaljujući golovima Pepea i Meirelesa
Vidi originalni članak

Rastrčani Portugalci dominirali su od prve minute, no Turci su sat vremena odolijevali njihovim lijepim napadima. U prvom poluvremenu, zbog zaleđa je poništen gol Pepea, a u 37. minuti udarcu Cristiana Ronalda ispriječila se stativa. Veliku priliku imao je i Joao Moutinho u 40. minuti, no on je nakon prekrasnog nabacivanja Deca zamalo promašio gol. Jedinu konkretnu priliku Turci su imali iz kontranapada sredinom poluvremena, no nisu uspjeli povesti.
Portugalci su impresionirali igrom i u drugom poluvremenu, ukupno su dvaput pogodili stativu i jednom gredu, a nasušno potrebni pogodak postigli su u 61. minuti preko braniča Pepea. Nakon pogotka, Turci su nešto poboljšali svoju igru, no nedovoljno da bi mogli parirati raspoloženim Portugalcima. Pobjedu Portugala potvrdio je Meireles pogotkom za 2-0 u 93. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Barney 08.06.2008.

    ovaj Portugal je opasan ko 100 vragova...imaju fantasticnu momcad..a i protiv Turske nisu odigrali na vrhu svojih mogucnosti...imaju oni jos gasa...a razbili su Turke...ako Hrvatska prodje skupinu i naleti na Portugal bice gusto...njihov nogomet nam nikako ne lezi....nadam se da cemo proci i izbjeci ih...al ajmo sad prvo dobit Austriju...

  • tandara 08.06.2008.

    Znamo da smo najbolji navijači on the world,ali nas za sada tuku?!PlačLjudi odite na uefa.com/fanzone tamo se nalazi nogometna igra u kojoj navijači igraju i biraju se najbolji u Europi,za sada malko zaostajemo ajmo odite igrat"u boj u boj"-za sada smo na 7 mjestu Igra se zove "play fan challenge" Link http://en.euro2008.uefa.com/fanzone/module/sponsors/_fanchallenge.html Morate se registrirat.

  • K i t t y 07.06.2008.

    Počelo je, počelo! Euforija!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare