To je to što me zanima!

Raspucani Hrvati predvodili su Szeged do pobjede u Ligi prvaka

Mađarski Szeged je na gostovanju pobijedio Eurofarm Pelister sa 28-27, a pobjednički gol za goste osam sekundi prije kraja susreta zabio je Zoltan Szita
Vidi originalni članak

U derbiju osmog kola A skupine rukometne Lige prvaka Aalborg i THW Kiel su odigrali 27-27, a za goste je nastupio hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak, međutim nije se upisao među strijelce.

Kiel je na poluvremenu imao četiri gola prednosti (17-13), a početkom nastavka i velikih +7 (22-15). Na ulazu u posljednjih deset minuta gosti su vodili 27-21 i činilo se kako će upisati i šestu pobjedu. Međutim, Danci su furioznom završnicom sa šest golova u nizu izborili remi.

Junak Zagreba Mladi div iz Mandićeve postaje prvi golman 'kauboja' na EP-u: Ovo nije radio ni Omeyer...

Aalborg su predvodili Lukas Nilsson i Simon Hald Jensen sa po pet golova, dok su na njemačkoj strani najefikasniji bili Mykola Bilyk sa šest, te Patrick Wiencek i Niclas Ekberg sa po pet golova. Duvnjak se nije upisao među strijelce.

Mađarski Szeged je na gostovanju pobijedio Eurofarm Pelister sa 28-27, a pobjednički gol za goste osam sekundi prije kraja susreta zabio je Zoltan Szita.

Goste su do pobjede predvodili hrvatski rukometaši Mario Šoštarić sa sedam, te Luka Stepančić s pet golova, dok se Marin Jelinić nije upisao među strijelce. Kod Pelistera, kojem je to bio već osmi poraz, najefikasniji je bio Uroš Borzaš sa šest golova.

PSG i Kolstad su odigrali 28-28. U redovima francuskog sastava Elohim Prandi je zabio 10 golova, dok je na suprotnoj strani 10 golova postigo Sander Sagosen.

BOD ZAGREBA Gojun: Prebili smo ih! Dobili su ono što smo dogovorili. Ovo je poruka svima koji će u Arenu

U posljednjem susretu ovoga kola iz A skupine u četvrtak će snage odmjeriti Industria Kielce i Zagreb.

Na ljestvici skupine vodi Kiel sa 11 bodova, Aalborg ima 10, a Kolstad, PSG i Pick Szeged po devet bodova. Slijede Kielce (8), Zagreb (6) i Pelister (0).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare