To je to što me zanima!

Raste napetost: BBB spremaju nerede, ali i prekid u Albaniji

Imamo informacije da navijači koji ne dolaze samo iz Hrvatske već su pobratimljeni s grčkim i bosanskim navijačima žele poremetiti tijek utakmice, ali ne samo to...
Vidi originalni članak

Uoči sutrašnje utakmice play-offa Lige prvaka između Skenderbeua i Dinama , albanski su mediji objavili kako su iz Dinama i Uefe stigla upozorenja da će skupina navijača 'modrih' napraviti sve da prekine utakmicu.

- Imamo informacije da ova skupina navijača , koji ne dolaze samo iz Hrvatske, već je pobratimljena i s grčkim i bosanskim navijačima, organizira dolazak na Elbasan Arenu . Oni će učiniti sve kako bi poremetili tijek utakmice, ali ne samo to - riječi su Marija Nikollija , menadžera Skenderbeua koji je pozvao sve albanske navijače da se suzdrže od nereda te zatražio pomoć od policije kako bi se poduzele sve mjere za normalan tijek susreta.

Na Elbasan Arenu stane 12 tisuća gledatelja , a očekuje se 500-tinjak pripadnika navijača gostiju . Upravo toliko je najavljeno i pripadnika tamošnje policije kojima će pomagati i nekoliko kolega iz Hrvatske, plus oko 250 zaštitara.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • Zeleni_Zub 20.08.2015.

    Poremecena bagra sve na prisilni rad do kraja zivota.

  • bizzy_dany 19.08.2015.

    Samo jos fale Grobari i Delije... pa kompletni smo!

  • hyndai 19.08.2015.

    Ma to treba po kratkome postupku,ne treba na stoku trošiti pare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare