To je to što me zanima!

Rastu šanse za J. Afriku: Becks potpisao za Milan

David Beckham potpisao je ugovor s Milanom, na snazi će biti od siječnja do lipnja. Prođe li Milan u nokaut fazu, ima pravo nastupa i u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Ne bude li igrao u Europi, Beckham neće moći igrati ni u reprezentaciji, stav je koji je Fabio Capello davno izrekao. I 34-godišnji veznjak ozbiljno ga je shvatio. Nakon puno muke prošle je sezone uspio ishoditi posudbu u Milan, gdje je ostavio sjajan dojam. I zato je godinu dana kasnije cijela priča prošla s puno manje komplikacija. Od ponedjeljka poslijepodne David Beckham je ponovno igrač LA Galaxyja na posudbi u Milanu.
- Iskustva od prošle godine su stvarno odlična i sretni smo što smo osigurali povratak Beckhama u naše redove - rekao je prvi operativac Milana Adriano Galliani. Korist od ovog dogovora imat će i jedni i drugi. Milanu svaki ovako kvalitetan igrač u aktualnoj situaciji jako dobro dođe, a Beckham je ispunio uvjet koji je pred njega postavio engleski izbornik. Iz Milana puca puno bolji pogled na Južnu Afriku nego iz glamuroznog Los Angelesa.
- Sigurno će mu igranje za Milan pomoći u želji da zaigra na Svjetskom prvenstvu, a nakon toga će nastaviti karijeru u Galaxyju - dodao je Galliani i zahvalio američkom klubu na suradnji. U LA-u će Beckham biti do 2011. godine, do tad mu vrijedi ugovor.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dusansk 02.11.2009.

    prije ga nisam baš cijenio ali što duže igra pridobio je i moju pažnju i imam jako dobro mišljenje o njemu....ali ne i o njegovoj ženi...

  • ducy18vk 02.11.2009.

    jos jedan mladic kojeg milan dovodi

Komentiraj...
Vidi sve komentare