To je to što me zanima!

Rat boljih polovica u Cityju: 'Ti si debela, imaš umjetne grudi!'

Misliš da te se bojim, stara ženo. Koža mi je zategnuta, vježbam. Iz Los Angelesa sam i nemam umjetne grudi! Ajmo' se naći u Manchesteru pa da vidimo, kazala je Rita Mahrez Saneovog djevojci Candice
Vidi originalni članak

Riyad Mahrez i Leroy Sane kolateralne su žrtve u sukobu svojih boljih polovica. Naime, Saneova djevojka Candice Brook i Mahrezova supruga Rita posvađale su se nakon izlaska u jednom britanskom noćnom klubu.

Candice i Rita bile su ponajbolje prijateljice, spojio ih je život u Manchesteru gdje njihovi muškarci nastupaju za Manchester City, ali sve se preko noći promijenilo. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Candice je, naime, optužila Ritu da je u klubu koketirala s boksačkim prvakom Deontayom Wilderom, a Rita je bila izvan sebe.

- Debela si , Rita. Imaš umjetne grudi - pljuštale su uvrede iz Candicinih usta, a Rita joj nije ostala dužna:

- Misliš da te se bojim, stara ženo. Koža mi je zategnuta, vježbam. Iz Los Angelesa sam i nemam umjetne grudi! Ajmo' se naći u Manchesteru pa da vidimo... - nastavila je Rita Mahrez verbalni rat koji zabavlja britansku javnost.

Do zabave vjerojatno nije Cityjevu treneru Pepu Guardioli jer će možda zahladiti odnosi između njegovih pulena Sanea i Mahreza. Ne bi to bilo dobro, pogotovo u zahtjevnom prosincu gdje ih u osam dana čekaju susreti s Unitedom, Dinamom i Arsenalom.

Ipak, do okršaja ljutitih boljih polovica Cityjevih nogometaša možda neće ni doći. Razlog? Sane je izvan stroja već neko vrijeme, a nedavno je zbog njega u Manchester došao Bayernov direktor Hasan Salihamidžić koji ga želi dovesti u redove "bavarskog ponosa".

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Brozo 28.11.2019.

    Crna posla

  • 28.11.2019.

    a jesu se usrecili, prave domacice

  • dada2805 28.11.2019.

    V

Komentiraj...
Vidi sve komentare