To je to što me zanima!

Rat na Camp Nouu: Neymar je gurnuo suparnika niz stepenice

Rubenova reakcija nakon što ga je Neymar gurnuo govori više od tisuću riječi. Saznalo se da su ih suigrači morali razdvajati u tunelu kako ne bi došlo do tučnjave
Vidi originalni članak

Cijelu utakmicu su se njih dvojica naguravala, sukobljavala... Neymar je tijekom susreta Barcelone i Granade, koju je Barca dobila 1-0, i pokosio Rubena Veza zbog čega je zaradio žuti karton. Nakon svega unijeli su se jedan drugom u lice.

No njihov mali rat nije prestao niti nakon utakmice, a brojne kamere Camp Noua zabilježile su umalo tragičan scenarij. Po završetku utakmice igrači su krenuli u tunel, a Neymar i Ruben Vezo nastavili su se provocirati.

Tako je Barcina brazilska zvijezda gurnula portugalskog braniča Granade dok su ulazili u tunel, a Rubenova reakcija nakon događaja govori više od tisuću riječi. Saznalo se da su ih suigrači morali razdvajati u tunelu kako ne bi došlo do tučnjave.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Avatar 01.11.2016.

    Jesu se realcici raspisali o Naymaru i ostalim igracima...koliko samo imate mrznje prrma Barceloni, ali nije ni cudo kad a barca vas dere zadnjih godina

  • bare000 31.10.2016.

    NeYmar je govno tesko ko dq mu je Diego costa brat fuj!!!???

  • KRUGER07 31.10.2016.

    Neymar je šljam ko i svi u barceloni i u kataloniji to su ga tamo i naučili

Komentiraj...
Vidi sve komentare