To je to što me zanima!

Rat na ulicama Atene: Grad gori, huligani Ajaxa napali Grke

Večer uoči utakmice AEK-a i Ajaxa pojavile su se snimke sukoba huligana na ulicama Atene. Nizozemci su napali klub navijača AEK-a, a pomogle su im navijačke skupine Cracovije i Panathinaikosa
Vidi originalni članak

Sramotne i stravične scene iz Argentine obilježile su vikend koji je iza nas. Superclasico između Boce Juniors i River Platea koji je trebao odlučiti osvajača Cope Libertadores je odgođen, a da neredi nisu rezervirani samo za temperamentne južnoameričke navijače pokazuje i primjer iz Grčke.

Večer uoči utakmice AEK-a i Ajaxa u Ligi prvaka pojavile su se snimke sukoba huligana. Dvjestotinjak gostujućih navijača se udružilo s navijačima Cracovije i Panathinaikosa i u ponedjeljak navečer su napali klub navijača AEK-a u Ateni. Sukob i tučnjava između ovih dviju navijačkih skupina nastavila se i na ulicama glavnog grčkog grada.

Snimke koje su se pojavile izgledaju zastrašujuće i apokaliptično, grad je doslovno gorio, a čuju se i snažni odjeci eksplozija. AEK i Ajax igraju u skupini E. Grčka momčad je i nakon četiri utakmice bez boda dok se Ajax bori za prvo mjesto s Bayernom koji ima dva boda više od njih.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • statebriga1312 29.11.2018.

    Pffff da smo mi ovo uradili izbacili bi nas

  • trpaj_sirotinju 27.11.2018.

    ja vi ovo odmah kaznio izbacivanjem iz europskog natjecanja,istog trenutka

  • 27.11.2018.

    Ja sam mislio ta sam torcida radi cirkuse kak se prica a da su svi ostali svetci

Komentiraj...
Vidi sve komentare