To je to što me zanima!

Ratko Rudić: Napravili smo stvarno previše pogrešaka

Hrvatski izbornik razočaran je igrom svojih igrača u prvoj utakmici Europskog prvenstva, a zamjerke ima i na nedovoljno dobar pristup utakmici
Vidi originalni članak

Nisam zadovoljan, ne mogu biti, prvo je što je rekao izbornik hrvatske reprezentacije nakon 10-9 poraza od Mađara na otvaranju Europskog prvenstva. I doista, izbornik ima puno razloga za nezadovoljstvo.
- Radili smo previše grešaka, stvarno previše. I to kasnije nismo uspjevali ispraviti, a na taj način je teško uhvatiti priključak - rekao je Rudić, koji je nije zadovoljan ni pristupom.
- Ma nije to bio pristup kakvog sam očekivao u jednoj ovakvoj utakmici. Jednostavno smo morali biti puno agresivniji, čvršći, žešći, morali smo napadati organiziranije. Tek smo u završnici tako i počeli igrati i odmah je rezultat išao u našu korist - analizirao je izbornik.
Hrvatski su vaterpolisti igrača više imali dvanaest puta, ali samo su tri prilike iskoristili. A to nije dovoljno protiv moćnih Mađara.
- Imamo neke zacrtane situacije kada igramo s igračem više, ali ovoga puta nismo igrali po dogovoru. Fali nam utakmica, nismo dovoljno uigrani, što se odražava i na koncentraciju u bazenu.
Igra s igračem više problem je i po mišljenju Samira Baraća.
- Ako želimo proći ovu skupinu, moramo dramatično popraviti realizaciju s igračem više. Protiv Mađara nismo bili dobri i potpuno zasluženo smo izgubili utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tomophonecards 05.07.2008.

    Bit ce bolje. Ne zna kako možete ispod slike na kojoj se očito vidi da je to Miho Bošković napisati \"Damir Burić je, kao i Barać, zabio dva gola\"???????????

  • torcida_4ever 05.07.2008.

    stvarno steta,svjetski prvaci nebi trebali ovako igrat..ali proci cemo dalje..drz te se!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare