To je to što me zanima!

Kaos na ulicama Atene: Tuku se Grci, srpske Delije i Hrvati!

Grčki mediji javljaju o tučnjavi u Ateni. Dinamovim navijačima u pomoć su pritekli ultrasi Panathinaikosa, a na drugoj strani bili su navijači Zvezde i Olympiakosa...
Vidi originalni članak

Policija gubi bitku u Ateni. Iako je tijekom dana uhićen 41 navijač Crvene zvezde s pozamašnim arsenalom hladnog oružja, palica, baklji i šipki, Delije su stigle u Atenu u velikom broju, spojile su se s bratskim navijačima Olympiakosa i potukli su se s Bad Blue Boysima, neslužbene su informacije grčkih novinara s atenskih ulica.

Stigla je i snimka više stotina grčkih navijača koji zajedno s Delijama marširaju atenskim ulicama u koloni tražeći hrvatske navijače. Grčka policija zaustavila je marš navijača na trgu u Monastirakiju u starom dijelu grada, a neki od navijača nosili su maske preko lica, dok su u rukama imali palice i šipke.

Nešto kasnije policija ipak nije uspjela spriječiti sukob oko 60 navijača Dinama i Panathinaikosa s jedne i Olympiakosa i Zvezde s druge strane. Panathinaikosovi navijači stali su na stranu Bad Blue Boysa jer ne odobravaju opsesivna bratstva sa srpskim klubovima. U Ateni je trenutno oko stotinjak Bad Blue Boysa, pišu Grci.

Idi na 24sata

Komentari 176

  • hyndai 04.11.2015.

    Nadam se da ih se barem polovica sa obje strane neće nikada kući vratiti.

  • e moj narode... 04.11.2015.

    ma čemu više te tuće spriječavati..?? ja bi napravio kaveze pa sve njih u isti kavez pa se lupajte i ubijajte..

  • Lina39 04.11.2015.

    Granična policija i policija svake zemlje dobro zna tko su ti huligani jer se ne radi o navjačima već o osobama koje idu da bi izazivale nered i trebali bi u startu onemogućiti takvima da napuštaju zemlju a ako se uhvate u drugoj zemlji izazivajući nerede odmah ih zatvoriti ali na dulje vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare