To je to što me zanima!

Ratovi, ali ne zvijezda: Zbog pucnjave evakuirali NBA ekipu

Američki mediji pretpostavljaju da je NBA momčad gledala najnoviji nastavak Star Warsa kada je započela pucnjava zbog koje su posjetitelji trgovačkog centra pobjegli u obližnje sobe i ormare...
Vidi originalni članak

Mirno poslijepodne u kinu pretvorilo se u scene iz najmračnijih filmova za momčad NBA-a,  Oklahoma City Thundera. Ekipa je bila na privatnoj projekciji filma kada je u pucnjavi upucan muškarac unutar Penn Square Malla. 

Igrači su odmah evakuirani, a prema izjavama nisu bili u velikoj opasnosti zahvaljujući osiguranju.

- Osiguranje momčadi odmah je reagiralo pa momčad nije bila u velikoj opasnosti, dapače, bili su potpuno sigurni u svakom trenutku događaja - izjavili su iz kluba nakon incidenta. 

NBA NOĆ Bogdanović i dalje gura sjajan prosjek, Zubac nije oduševio

Nakon pucnjave, policija se uhitila Elizhu Sanders (24) evakuirala cijeli trgovački centar. Elizhu sumnjiče da je povezana s pucnjavom budući da su nadzorne kamere snimile kako je nakon nje krenula iz centra. Žrtva incidenta trenutno je kritično i bori se za život nakon što je upucan u prsa. 

KRITIČARI OCIJENILI Posljednji 'Ratovi zvijezda' su razočarali: Loše, jeftini obrati...

Američki mediji pretpostavljaju da je NBA momčad gledala najnoviji nastavak Star Warsa budući da je Steven Adams snimljen odlazeći iz kina upravo u Star Wars majici i s R2-D2 figuricom

- Kada je započela pucnjava puno ljudi se zatvorilo u ormare, stražnje sobe i slična mjesta pa smo morali detaljno pretraživati sve kako bismo evakuirali sve civile - rekli su iz policije  te zaključili:

- Ovo je izolirani incident koji je rezultat svađe dviju osoba.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pametnjakovic14 21.12.2019.

    Autor članka se posvađao s tipkovnicom

  • Ljubo Ćesić Rojs 21.12.2019.

    Vratite ljudima novce od ulaznica

Komentiraj...
Vidi sve komentare