Obavijesti

Sport

Komentari 1

Bogdanović i dalje gura sjajan prosjek, Zubac nije oduševio

Bogdanović i dalje gura sjajan prosjek, Zubac nije oduševio
1

Houston Rocketsi pobijedili su Los Angeles Clipperse 122-117. Nažalost, hrvatski jablan Ivica Zubac ni ovaj put nije baš briljirao. Opet je igrao 15 minuta, a za to vrijeme zabio tri koša...

VIDEO

Bojan Bogdanović nastavio je uveseljavati hrvatske navijače tijekom noći fantastičnim igrama u NBA ligi te se i ovaj put isplatilo zaspati koji sat ranije. Babo je odigrao još jednu savršenu utakmicu i odveo svoj Utah Jazz do pobjede protiv Atlanta Hawksa 111-106.

Navikli smo na njegove dalekometne koševe i ubojite trice, ali ovaj put njegovo najjače oružje nije funkcioniralo. Nazabijao se koševa iz tranzicije te bome nakupio i skokova. Zabio je 19 koševa uz šut 6/16 što je ipak nešto lošije u odnosu na njegov standard. Uhvatio je devet skokova, podijelio dvije asistencije i gađao je slobodna 6/7.

NBA: Los Angeles Lakers at Utah Jazz

Njegov prosjek koševa i dalje je ostao na 21.1 po utakmici što je uvjerljivo njegova najbolja forma u karijeri. Nadamo se da će takav ostati i do lipnja kada nas u Splitu očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre. Ali obzirom kako iz večeri u večer igra, to nije upitno.

Najbolji kod Jazzera bio je sjajni Donovan Mitchell s 30 poena i centar Rudy Gobert koji je utrpao 20 uz 13 koševa. Ovaj dvojac plus Bogdanović igra zaista sjajno kroz cijelu sezonu i vode Utah prema još jednom playoffu.

Hrvatski navijači će ga po prvi put imati priliku pogledati na HRT-u. Jazzeri u subotu od 23 sata igraju protiv Charlotte Hornetsa uz prijenos na HRT 2.

Houston Rocketsi pobijedili su Los Angeles Clipperse 122-117. Nažalost, hrvatski jablan Ivica Zubac ni ovaj put nije baš briljirao. Opet je igrao 15 minuta, a za to vrijeme zabio tri koša i uhvatio četiri skoka. Ivica je ove sezone imao nekoliko bljeskova, ali mora se priznati da smo očekivali nešto više. Naravno, minutaža koju dobiva nije baš velika, ali upravo to bi mu trebalo koristiti kao motivacija da se dokaže. 

U ovoj sezoni na prosjeku je od 8.2 koša po utakmici uz 6.5 skokova. 

NBA: Phoenix Suns at Los Angeles Clippers

Najbolji kod pobjednika Rocketsa bio je Russell Westbrook koji je utrpao 40 poena uz deset skokova, a Harden je zabilježio 28 poena. Klasični Paul George opet je dominirao. Stavio je 34 koša i uhvatio devet skokova. Otkad se oporavio od ozljede igra zaista fantastično, ali ovaj put nedovoljno za pobjedu. 

NBA: Houston Rockets at Los Angeles Clippers

U dvoboju najboljih momčadi lige po omjeru pobjedu su odnijeli Milwaukee Bucksi nad Lakersima. Aktualni MVP lige Giannis Antetokounmpo i u ovoj večeri potvrdio je svoju titulu i stavio 34 poena, skupio je deset skokova i podijelio šest asistencija za 32 minute igre.

NBA: Los Angeles Lakers at Milwaukee Bucks

Lakersov div Anthony Davis zabio je 36 koševa uz deset skokova, ali on i LeBron nisu mogli sami protiv raspoloženih Bucksa. James je došao do još jednog triple-doublea. Zabio je 21 koš uz 12 skokova i deset asistencija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe