To je to što me zanima!

Raul: Francesco Totti donosi čaroliju igri Rome

U najavi utakmice osmine finala LP-a kapetan Real Madrida dijelio je komplimente kapetanu Rimljana, kojeg smatra najopasnijim protivnikom
Vidi originalni članak

Totti je sjajan igrač! Kvalitetom dominira u svojoj ekipi, ali Roma nije samo Totti. Ima tu puno odličnih igrača, s puno respekta je o protivniku u prvoj eliminacijskoj fazi Lige prvaka pričao Raul.
- Jasno je da upravo Totti donosi čaroliju u igru Rome. Već je godinama u tom klubu i osvojio je toliko toga, i s Romom i s reprezentacijom - dodao je Raul, a komplimenti su stizali i iz suprotnog smjera. Totti je izjavio kako je sramota da Raul nikad nije dobio Zlatnu kopačku.
- To je rekao? Kad on to kaže, riječ je o doista velikom komplimentu, ali to pitanje za mene je davna prošlost - kaže legendarna Realova 'sedmica' i tu su prestali komplimenti, a počela najava utakmice.
- Odlučni smo u namjeri da vratimo kredibilitet Realu u Europi. Nema boljeg mjesta i trenutka za to od ovoga gostovanja kod Rome - ambicioznu poruku poslao je kapetan Reala.
Realu čuvanje svoga gola nije glavni cilj u ovoj utakmici...
- Ne, nije, želimo više od toga. Želimo zabiti već u ovoj utakmici. Odigrat ćemo pravu utakmicu, ambiciozno i s puno motiva - završio je najavu utakmice na Olimpicu Raul.
Realov trener Schuster morat će složiti momčad bez Pepea, Metzeldera, Marcela i vjerojatno Heinzea. Problemi s obranom su ogromni, a još nedostaju Sneijder i Robinho. U Romi su zdravi svi, jedino je Crnogorac Vučinić upitan zbog lakše ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare