To je to što me zanima!

Raul: Jako nam je teško, ispričavam se navijačima

Bili su bolji i zasluženo slavili ovako uvjerljivo. Nikad u Ligi prvaka nisam doživio bolniji poraz - priznao je kapetan Real Madrida Raul Gonzales
Vidi originalni članak

Nakon debakla na Anfield Roadu navijači Real Madrida ne mogu doći k sebi, niti u najgorim snovima nisu očekivali da će ispasti u takvim okolnostima. Liverpool ih je potukao do nogu, a u ime igrača pred navijače je stao kapetan Raul Gonzales.
- Bili su puno bolji od nas, zasluženo su slavili ovako uvjerljivo, tu se nema što prigovoriti. Nikad u Ligi prvaka nisam doživio bolniji poraz - rekao je Raul, pa nastavio:
- Želim se zahvaliti i ispričati svim navijačima. Podržavali su nas, no jednostavno nismo bili na razini za takvu utakmicu. Moramo se oporaviti i izdići iznad svega, te dati sve od sebe da obranimo naslov španjolskog prvaka. Neće nam biti lako, tu mislim pogotovo na sljedećih nekoliko dana, no moramo biti složni i gledati prema sljedećoj utakmici - završio je Raul.
Sljedeću utakmicu Real igra kod Athletic Bilbaa u subotu. Trenutno za vodećom Barcelonom zaostaju šest bodova.

SERGIO RAMOS: BILI SMO UŽASNI
Odigrali smo užasno i sada smo drastično spušteni na zemlju. Možemo samo naše navijače moliti za oprost. Nema isprike za ovakav rezultat, ali sada se moramo okrenuti borbi za naslov u prvenstvu - slično je kao Raul pričao i bočni igrač Reala Sergio Ramos.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • siptarcina 12.03.2009.

    Sram vas bilo .

  • Horned Reaper 11.03.2009.

    Tu su jos uz Gagu, heinze i metzeldera, i Canavaro , Drethne, Marcelo itd tid...neznaš ko je veča rupetina od igrača

  • Palovec 11.03.2009.

    a šta ste očekivali,IMATE SMJEŠNE IGRAĆE-Heinze,Gago-PA TO NISU IGRAĆI ZA HRVATSKU LIGU A KAMOLI ZA REAL

Komentiraj...
Vidi sve komentare