To je to što me zanima!

Raul: Svaka čast Ronaldu, ali Modrić je ključ za uspjeh Reala

Luka Modrić prije svih ostalih vidi slobodan prostor zbog svog izvanrednog čitanja igre, rekao je legendarni napadač Reala. Hrvatskog je veznjaka označio ključnim
Vidi originalni članak

U Realu su velike zvijezde poput Ronalda i Balea, u Atleticu Turan i Koke, no ključan igrač bit će Luka Modrić, nahvalio je hrvatskog veznjaka legendarni napadač Reala.

Raul je u razgovoru za L'Equipe najavio današnji madridski derbi u Ligi prvaka (20.45), a kao glavnog pokretača svega dobrog u svojoj bivšoj momčadi vidi hrvatskog reprezentativca.

- Svi smo mogli vidjeti koliko je nedostajao momčadi u vrijeme kad ga nije bilo. On je šef orkestra u Realu. Ako Atletico neće igrati otvoreno, a vjerojatno neće, Modrić će biti od neprocjenjive važnosti - kaže legendarna 'sedmica' Reala te dodaje:

- Luka vidi slobodan prostor puno prije svih ostalih, izvanredno čita igru.

Odmah po izvlačenju parova četvrtfinala Lige prvaka u Realu su se primili za glavu. Ove sezone igrali su međusobno šest puta, a Real još ne zna za pobjedu.

- Naravno, navijam za Real, no ovo je najizjednačeniji par u četvrtfinalu. Šanse su 50-50. I jedni i drugi imaju pregršt motiva, Atletico se želi osvetiti za poraz u finalu Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • ratko99 14.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tomicalomica 14.04.2015.

    Sada ce se ovaj jado Cristijano rasplakat :((( wee wee i zaprijetiti odlaskom u man u .

  • kamber 14.04.2015.

    joj pa ispa da kad luka ode real ce ispast ili ce u stecaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare