To je to što me zanima!

Rawle Marshall: Žao mi je što se nisam kontrolirao

Cibonin igrač Rawle Marshall žali zbog incidenta u Splitu, ali ne može vjerovati da su njegova i Štembergerova kazna tako nesrazmjerne
Vidi originalni članak

Ne razumijem kako je on dobio tri utakmice kazne, a ja tri mjeseca. Otkad sam došao u Europu, na svašta sam navikao. Često su igrali prljavo na meni, ali nitko me nikad nije stalno tako udarao. To je bilo previše i osjetio sam da nešto moram učiniti, prvi je put Rawle Marshall detaljnije govorio o tučnjavi sa Sinišom Štembergerom na Gripama, zbog koje će propustiti ukupno 13 utakmica NLB lige. No iako se nikako ne slaže s kaznom, “povukao je ručnu”.
- Žao mi je što se nisam bolje kontrolirao. Mislim, suci su sve vidjeli, ali ništa nisu htjeli učiniti. Ubuduće se moram bolje kontrolirati i mentalno se pripremiti za provokacije jer će ih i dalje sigurno biti, pogotovo nakon ovog - svjestan je Cibonin najbolji strijelac, koji je izuzetno sretan i zahvalan što su i klub i navijači čvrsto stali uz njega. Tješi ga što će ipak i dalje moći igrati u Euroligi.
- Zato sam i došao u Cibonu, zbog eksponiranosti koju donosi Euroliga. Sad imam više vremena za odmor. Nisam igrao tjedan dana i pun sam energije koju treba osloboditi. Da, sigurno ću moći biti još puno energičniji. Već u četvrtak (20 sati) cibosi igraju u Tel Avivu protiv europskog doprvaka Maccabija.
- Loše su krenuli i sad moraju pobijediti. Na nama će sigurno biti manji pritisak. Moramo biti u utakmici svih 40 minuta i odigrati sjajnu obranu. Dosad nam je to uvijek donosilo rezultate.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 20bucks 03.12.2008.

    Man you dont have to be sorry for what U did, but only for what U didnt do! ..and that is to broke this mdfckr arms and legs so he cannot play for next few years damn asshole! And the same thing someone should done to the coach Subotić too now!

  • JAX 02.12.2008.

    i ja mislim

  • HrvatskaHrvatima 02.12.2008.

    ti si bole top *eder

Komentiraj...
Vidi sve komentare