To je to što me zanima!

Razbijanje Grka nas poguralo: Sad smo 17. momčad svijeta...

Talijani su napredovali za jedno mjesto te uz Čile, Wales i Nizozemsku jedna od četiri reprezentacije iz TOP 20 koje nećemo gledati u Rusiji na svjetskoj završnici
Vidi originalni članak

Fifa je objavila novu rang listu reprezentacija, a Hrvatska je zahvaljujući rezultatima utakmice s Grčkom u playoffu za odlazak na Svjetsko prvenstvo, napredovala za jednu poziciju i sada je 17. reprezentacija svijeta.

Završetak kvalifikacija i utakmica playoffa je donio dosta promjena, a skok od sedam mjesta su ostvarile Danska Švedska. Danci su 12. reprezentacija svijeta, a Šveđane je izbacivanje Italije dovelo na 18. poziciju. Švicarska se vratila među deset najboljih reprezentacija i sada je osma.

Unatoč ispadanju, Talijani su napredovali za jedno mjesto i 14. su na svijetu te su uz Čile (10.), Wales (19.) i Nizozemsku (20.) jedna od četiri reprezentacije iz top 20 koje nećemo gledati u Rusiji.

Njemačka je i ostala vodeća ispred Brazilaca, Portugala, Argentine i Belgije, a Španjolci su na šestom mjestu pretekli Poljake. Peru je pao s desete pozicije na jedanaestu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • nijetebriga 23.11.2017.

    Sa 18 na 17 mjesto, nekad smo bili na devetom -desetom mjestu sa Bilicem.. Ovo je bila "strucnost" I.S.N.K i gdin. Cacic-a. Biliceva tri nasljednika.. Nadajmo se boljem sa gdin. Dalic, pocetak je tu..

  • pera71 23.11.2017.

    Kad vidim ovu trojicu kladim se da ste po ružnoći prva reprezentacija sveta.

  • danijel23 23.11.2017.

    Poljska i belgija u top 6 tko ovo radi taj je lud..aj belgija jos nekako ali poljska boze mi pomozi...ovo je ludost

Komentiraj...
Vidi sve komentare