To je to što me zanima!

'Razbili smo sve u prvih 1000 metara, ispisali smo povijest'

Predivan osjećaj, još jednom smo svjetski prvaci, prvi put u dvojcu bez. Stvarno smo sad ispisali povijest. Nadamo se još samo da ćemo doći prvi na Olimpijskim igrama i iduće godine na Svjetskom prvenstvu, kažu braća
Vidi originalni članak

Ljudi moji, mi smo svjetski prvaci u dvojcu bez kormilara. Ovo je nešto nevjerojatno, snovi su nam se ostvarili. Napravili smo nešto povijesno, prekrasno, oduševljen je Martin Sinković nakon novog čudesnog uspjeha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Braća su uzela svjetsko zlato u dvojcu bez kormilara i tako postali prva posada kojoj je pošlo za rukom osvojiti SP u dvojcu bez i dvojcu na pariće. A finale su odradili neviđenom dominacijom, s dvije sekunde prednosti ipred srebrnih Rumunja.

- Utrka, pa ne moram uopće ni reći da je bila fenomenalna. Sve smo ih razbili već u prvih 1000 metara, a drugih 1000 smo samo gledali gdje je cilj. Imam osjećaj da bismo sada mogli odveslati još jednu utrku - ponosana je Martin na veličanstven uspjeh.

Braća već gledaju na nova velika natjecanja pred njima, najvažniji cilj je obrana naslova i Olimpijske igre.

- Stvarno je bilo predivno, čak i lakše no što smo očekivali. Predivan osjećaj, još jednom smo svjetski prvaci, prvi put u dvojcu bez. Stvarno smo sad ispisali povijest. Nadamo se još samo da ćemo doći prvi na Olimpijskim igrama i iduće godine na Svjetskom prvenstvu - kaže Valent.

A na putu do novog zlata vodili su ih i hrvatski navijači.

- Hvala svima koji su nas podržavali, dobivali smo prekrasne poruke podrške i nekako nam je to davalo snagu u teškim trenucima. Pogotovo smo se u finalu osjećali kao da svi stoje uz nas i stvarno smo bez imalo bojazni krenuli svom snagom. Znali smo da ćemo to odraditi kako treba - zaključio je Martin.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • luna5 15.09.2018.

    a šta reči , pa oni govore umjesto nas , svaka čast i dugo još trajte

  • nijetebriga 15.09.2018.

    Stvarno su ispisali povijest..Jos jedna velicanstvena pobjeda brace Sinkovic... cestitke decki..

  • PrinceVegeta 15.09.2018.

    Može li mi netko od poznavatelja veslanja objasnit razliku između bez kormilara i sa pariće, hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare