To je to što me zanima!

Razgrad: Simpatičan gradić u kojem su i Bugari za Dinamo

Od kud ste? Hrvatska? Bravo, Dinamo! Ludogorec, amateri, umjetni klub, razveselio se jedan od navijača CSKA koji će 'drukati' za Dinamo, točnije protiv Ludogoreca
Vidi originalni članak

Iako je bilo najavljeno da će usprkos zabrani u Razgrad navratiti 30-ak Bad Blue Boysa, zasad u središtu grada nema ni traga navijačima iz Hrvatske. No to ne znači da nema onih koji će večeras u Razgradu navijati za Dinamo.

- Od kud ste? Hrvatska? Bravo, Dinamo! Ludogorec, amateri, umjetni klub - razveselio se jedan od navijača CSKA koji će večeras 'drukati' za Dinamo. Ili bolje reći, protiv Ludogoreca.

Razgrad je miran i simpatičan gradić, prepun fontana, ali i grad u kojem nije čudno vidjeti magarca kako vuče kola. Kafići su prije podne bili uglavnom lijepo popunjeni, a ljudi susretljivi. 

Sliku idile malo kvare napisi u novinama u kojima uz priloženu sliku divljanja Dinamovih navijača upozoravaju da će Bad Blue Boysi srušiti grad.

- Jesu li navijači Dinama doista takvi? Jesu li ratoborni - pita nas u strahu prodavačica.

No kakvi god da jesu Dinamovi navijači u Razgradu ih neće biti pa neće biti ni scena poput onih kojima Bugari u novinama plaše stanovnike ovog prekrasnog gradića.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • crew20crew 19.07.2012.

    rukavina je spasio mamica a ne dinamo

  • libeluli 18.07.2012.

    Imaju Bugarski navijači nerasciscene racune s novim vlasnikom kluba kao i BBB s Mamicem... to bi bilo isto da sad Mamic ode u Vrbovec i tamo sa svojim igracima napravi novi klub a Dinamo upropasti....mislim jos vise

  • zephyr 18.07.2012.

    Sretno svim nasim predstavnikima u europi!!! VAMOS MUCACHOS! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare