To je to što me zanima!

'Razmazili smo vas pa mislite da Real mora sve pobjeđivati'

Sjajnu godinu Real Madrid zaključio je porazom od najvećeg rivala, a Marcelo tvrdi: "Razmazili smo vas! Zašto je takva bodovna razlika? Pa Barcelona je pobijedila u više utakmica..."
Vidi originalni članak

Prvi put nogometaši Barcelone povezali su tri pobjede na Santiago Bernabéuu u subotnjem "El Clásicu" protiv Real Madrida (3-0) i tako napravili možda i ključan korak prema osvajanju naslova prvaka Španjolske.

"Kraljevi" tako na ružan način završavaju godinu koja im je bila jako pozitivna jer su osvojili čak pet trofeja - La Ligu, Ligu prvaka, europski i španjolski superkup te Svjetsko klupsko prvenstvo.

VIDEO I jedna kopačka mu je dovoljna: Bosonogi Messi uništio je Real

- Razmazili smo vas pa mislite da mi uvijek moramo pobjeđivati. La Liga je najbolja liga svijeta i to je teško. U sportu ponekad dobivaš, a ponekad gubiš - komentirao je Realov bek Marcelo nakon utakmice.

Razlika između ta dva kluba na ljestvici sad je velikih 14 bodova, a "kraljevi" imaju utakmicu manje.

- Razlika je takva jer su oni pobijedili više utakmica, to je sve - dodao je Marcelo.

A Leo Messi, osim što je izmislio novu pozu za slavlje koja ovaj put nije vješanje svog dresa pred navijačima ljutog rivala, oglasio se na društvenim mrežama porukom:

"Sjajno je završiti godinu važnom pobjedom u "El Clásicu"! Šaljem vam zagrljaje, sretan Božić svima vama!"

Idi na 24sata

Komentari 149

  • Josip Joe Milovich 25.12.2017.

    Nisam fan niti Barce niti Reala pa smatram da mogu biti objektivan po tom pitanju - Barcelona je trenutno jednostavno igrački jača od Reala i tu nema puno priče.

  • gladijator 24.12.2017.

    Mene sad zanimaju samo utakmice Real Madrida i PSG-a! Prognoziram crveni karton nervoznog Ramosa.

  • DaliborJajtić 24.12.2017.

    Dobar mi ovaj fzd Barcelona je bolja, iako je Real dva puta uzeo ligu prvaka. Majstore, kad god netko ima svoj dan zgazit ce drugog,...

Komentiraj...
Vidi sve komentare