To je to što me zanima!

Razmjena: Huntelaar blizu Anfielda, Babel put Milana

Iako su ga u utorak vidjeli u Manchesteru, Jan Klaas Huntelaar na pragu je potpisa za Liverpool. Na Anfieldu bi zamijenio Babela koji ide u Milan
Vidi originalni članak

Europska nogometna tržnica je potpuno zaživjela. Nagađanja o potencijalnim transferima javljaju se kao sunce poslije kiše, a najnoviji posao trebali bi sklopiti nizozemski reprezentativac Jan Klaas Huntelaar i Liverpool. Milanov napadač već je dulje vrijeme nezadovoljan situacijiom na San Siru te pod svaku cijenu želi napustiti talijansku 'čizmu'. Iako se nagađalo da je njegova destinacija jedan od dvaju mančesterskih klubova, talijanski Corriere dello Sport piše da je Nizozemac na pragu potpisa za klub s Anfielda. Milan i Liverpool imaju u obziru zamjenu po kojoj bi upražnjeno Huntelaarovo mjesto popunio još jedan nezadovoljnik Ryan Babel. Iz oba kluba još se nitko nije oglasio.
Kad već Milan ne uspijeva dovesti nijedno pojačanje, odlučili su produljiti ugovor svojim veteranima. Nakon Odda i Abbiattija, vjernost je klubu je produljio i Gianluca Zambrotta (33) na još dvije godine.
VITTEK POTPISAO ZA ANKARAGUCU
Dok se vodeći europski klubovi 'trgaju' za zvučna imena, promaknuo im je jedan igrač vrijedan pažnje. Slovački reprezentativac Robert Vittek zasjao je na svjetskom prvenstvu s četiri pogotka. Povoljnu situaciju iskoristio je turski Ankaragucu koji je sa Slovakom potpisao trajni ugovor nakon što je tamo proveo proteklu polusezonu na posudbi iz Lillea. Potpisao je dvogodišnju suradnju uz 2.1 milijuna eura odštete.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Frank Ribery 22.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • chelsea_fan 22.07.2010.

    tjeraju hunterlara jer im kvari prosjek godina ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare