To je to što me zanima!

Razočarani Ramos priznao: Moj posao više nije siguran

Španjolski strateg na klupi Spursa konačno je nakon niza neuspjeha priznao novinarima da njegova pozicija na klupi Pijetlova nije sigurna
Vidi originalni članak

Nedjeljni poraz od Portsmoutha (2-0) ipak je malo zabrinuo do sada nedodirljivog trenera Spursa. Tottenham je i nakon šestog kola ostao na posljednjemu mjestu Premiershipa sa samo dva boda, a da stvar bude još gora, gol je zabio jedan od njegovih bivših napadača. Prošle godine otpisani Pijetao Jermain Defoe zabio je iz jedanaesterca, a Londončanima kronično nedostaje rasni strijelac. Na početku prošle sezone Tottenham je imao samo četiri boda iz šest prvih utakmica, a tadašnji treber Martin Jol dobio je otkaz u listopadu. Vjerojatno taj podatak zna i Ramos te sada tvrdi da ga čeka teška borba za trenersku poziciju na klupi kluba iz Londona.
- Moj posao ne ovisi samo o meni. Imamo upravu i predsjednika koji odlučuju o tome. Trenutačno se nalazimo u kompliciranoj situaciji. Stvari su se okrenule protiv nas i nitko nam ne pomaže. Sudačke odluke u prvenstvu do sada nisu bile na našoj strani, no tu nema pomoći. Osjećam da imam potporu uprave, svakodnevno pričamo i zajedno pokušavamo pronaći izlaz iz teške situacije - priča Španjolac.
U četvrtak putuju na uzvratnu utakmicu Kupa Uefe protiv Wisle iz Krakowa, a nakon toga dočekuju hit Premiershipa, Hull. No čak su se i navijači okrenuli protiv trenera te su mu prilikom izmjene Benta za Pavljučenka kod rezultata 2-0 vikali: "Nemaš pojma što radiš".

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare