To je to što me zanima!

Razočarani Suba: Događa se svima, ovaj put sam to bio ja

Nisam siguran što se dogodilo, bio je sklisko i dogodilo se što se dogodilo. To se dogodi svakom vrataru, ovog puta sam ja bio taj, rekao je razočarani Danijel Subašić nakon poraza od Cityja
Vidi originalni članak

Manchester City je u ljepotice sezone pobijedio Monaco 5-3, što je jako teško palo Danijelu Subašiću. Ove sezone golman briljira u Ligue 1 i Ligi prvaka, ali jučer jednostavno nije imao svoj dan. 

- Dobro smo igrali, ali smo napravili previše pogrešaka, ja prvi. Mogli smo 'ubiti' utakmicu da smo zabili s bijele točke, ali nismo. Pokazali smo da imamo kvalitetu, no kažnjeni smo zbog previše grešaka. Mlada smo momčad, no u uzvratu ćemo sve dati da prođemo dalje - rekao je Subašić. 

Sve je zanimalo što se dogodilo kod drugog gola Cityja. Imao je Suba loptu na rukama, ali onda...

- Nisam siguran što se dogodilo, bio je sklisko i dogodilo se što se dogodilo. To se dogodi svakom vrataru, ovog puta sam ja bio taj - rekao je Subašić.

Unatoč porazu, Monaco je pokazao da se može nositi s Cityjem. Ove sezone najefikasnija su momčad Europe sa 110 golova u svim natjecanjima i Suba smatra da još ništa nije gotovo:

- Pa zabijamo svima, pogotovo doma, pa ne vidim zašto ne bismo i njima pa prošli.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Karlo Butić Butigol 22.02.2017.

    Glavu gore Suba i dalje si najbolji golman u HR povijesti i ak se ne varam jedini HR golman koji ce vjerovatno osvojit trofej u Ligama Petica.Samo budi u formi za SP.U Rusiji idemo do kraja ako Bog da.

  • d620 22.02.2017.

    on je poklonio jedan gol cityu, i caballero je poklonio jedan gol monacu. tako da nitko nije kriv, nego je city pobijedio da individualnu kvalitetu, koja je ruku na srce, klasu iznad monaca.

  • Samurai_1 22.02.2017.

    Kod tog gola on je kriv po meni 70 posto ostalih 30 je kriv falcao koji je pogrešno dodao i aguero sjurio u kontu

Komentiraj...
Vidi sve komentare