To je to što me zanima!

Razočarani Torres odlazi u siječnju, vjerojatno u City

Miljenik Anfielda golgeterski instinkt redovito je potvrđivao, u 84 Premiership nastupa zabio je 57 golova. Torres je tražio ispisnicu od čelnika kluba
Vidi originalni članak

Fernando Torres 2007. godine došao je u Liverpool, a tri i pol godine kasnije, u siječnju 2011. trebao bi otići iz 'redsa'. Miljenik Anfielda brzo je postao, a golgeterski instinkt redovito je potvrđivao i nije mu trebalo vremena za prilagodbu. U 84 Premiership nastupa za Liverpool zabio je 57 golova (svakih 113 minuta u prosjeku).
Od kad je došao nije osvojio apsolutno ništa, sva sreća pa postoji reprezentacija Španjolske. Za igrača njegova kalibra porazi su izuzetno razočaravajući, a kako doznaje Daily Star, razgovarao je s čelnicima kluba i zatražio ispisnicu. Novi trener Roy Hodgson nije uspio posložiti momčad i Liverpool proživljava najgore trenutke. Ispali su iz Kupa, a u prvenstvu imaju pet bodova u pet kola.
Prvi u redu stoji Manchester City koji je na ljeto već poslao ponudu od 60 milijuna dolara. Ako ode 'El Nino' onda gotovo sigurno za njim odlazi i Gerrard, a to bi tek značio potpuni raspad kultnog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • krnje obicni 25.09.2010.

    ode li u city propada 100%

  • Bole top 25.09.2010.

    silvianavaro uvjek se dobro nasmijem kad procitam tvoj komentar u vezi s nogometom lol

  • boki85 25.09.2010.

    liverpool ima sasvim solidnu momcad: carragher, g johnson, gerrard, mereilles, kuyt, jovanovic, j.cole, torres....po imenima su jaci od manchestera (izuzevsu shreka)....samo sto man.u ima fergija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare