To je to što me zanima!

RB Leipzig fotkom Gvardiolovih nogu oduševio navijače: Majko mila, što je ovo?! To je čudesno

Je li ovo moguće? Sigurno ne izlazi iz teretane, neki su od komentara na društvenim mrežama nakon što je Leipzig objavio fotografiju Joška Gvardiola (20) s priprema
Vidi originalni članak

Prije nekoliko se dana vratio u redove RB Leipziga nakon odmora, a brončani hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (20) ponovno je postao hit na društvenim mrežama. Nekako se to ustalilo za vrijeme Svjetskog prvenstva, a u njegovom su klubu samo iskoristili situaciju.

Naime, Leipzig je na pripremama u Abu Dhabiju, a za deset ih dana čeka okršaj protiv moćnog Bayerna. Naporno se trenira, a netko iz kluba uhvatio je Joška u sjedećem položaju na 'frižideru'. U prvi su plan upale njegove noge.

GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU? Joško Gvardiol otkrio planove: Nagovaram i Danija Olma...

- Oni nikad ne preskaču dan za noge - piše u objavi na društvenim mrežama - a u komentarima se samo nižu pohvale:

- Je li ovo moguće? Sigurno ne izlazi iz teretane. Majko mila, što je ovo? Pogledajte kako čudesno izgleda najbolji stoper svijeta - neki su od komentara.

Podsjetimo, spominjalo se kako bi Gvardiol mogao postati igrač nekog kluba iz samog vrha europske scene već ove zime, ali i sam je Joško izjavio da će još neko vrijeme ostati u Leipzigu. Tek mu je 20 godina, a već je, prema mnogima, među najboljim svjetskim stoperima. 

Prema Transfermarktu vrijedi 75 milijuna eura, ali ne sumnjamo da će ta cijena biti puno veća kad će se raditi o ponudama. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • triceps123 11.01.2023.

    Uh sta ce bit kad ostari kad su mu sad tako vene izrazene😟

  • uwaga 11.01.2023.

    Ovo ne izgleda dobro nimalo

  • T'jt-šmznm 11.01.2023.

    Svaka čast momku ali nije ovo baš nešto za hvaljenje, više je za brigu. Bavim se aktivno različitim sportovima od svoje 5. godine života (gimnastika, tennis, nogomet, mountainbiking, kickbox) i nakon 40 godina treninga noge mi ni blizu ne izgledaju ovako preopterećene. A njemu tek dvadeset godina....bojim se da neće imati dugu karijeru ali želim mu ipak sve najbolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare